Kim Kardashian

Jennifer Lawrence, Kim Kardashian og Sandra Lyng har én ting felles

Alle gjorde noen drastiske frisyreendringer i 2015. Sjekk alle stjernene som fikk ny sveis her!

FRISYRE: Skuespiller Jennifer Lawrence (25), reality-kjendis Kim Kardashian (35) og artist Sandra Lyng (28) har alle tre testet ut ny hårlook i løpet av 2015. Foto: NTB Scanpix og @lydiawho (av Sandra Lyng)
FRISYRE: Skuespiller Jennifer Lawrence (25), reality-kjendis Kim Kardashian (35) og artist Sandra Lyng (28) har alle tre testet ut ny hårlook i løpet av 2015. Foto: NTB Scanpix og @lydiawho (av Sandra Lyng) Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KK.NO: «Skal jeg klippe håret kort?». «Jeg har jo alltid drømt om å farge håret - skal jeg bare kjøre på?». «Næh, jeg tror kanskje jeg bare lar det være slik det alltid har vært, jeg.» - Det er veldig mange av oss som drømmer om å gjøre forandringer på hårsveisen, men som aldri tør å gjennomføre stilforandringen.

Men i 2015 er det flere kjendisdamer som har gjort nettopp dét - gutset på, og vist fram nye sider av seg selv.

LES OGSÅ: Kim Kardashian kom med gravid-avsløring

Hun som stikker av med «førsteplassen» hva gjelder hårsveisforvandling, er reality-kjendis Kim Kardashian (35). I mars overrasket hun alle da hun viste verden sin nye, halvkorte og platinablonde «look».

Det ble ingen langvarig affære for tobarnsmoren, som etter bare tre uker farget håret tilbake igjen til sine karakteristiske mørke lokker. 

FORSIDEPIKE: I tre uker hadde Kim Kardashian den blonde hårsveisen, og rakk å posere for franske ELLE, før hun farget håret mørkt igjen. Foto: Faksimile ELLE FRANCE
FORSIDEPIKE: I tre uker hadde Kim Kardashian den blonde hårsveisen, og rakk å posere for franske ELLE, før hun farget håret mørkt igjen. Foto: Faksimile ELLE FRANCE Vis mer

Oppdrag forsidepike

Blonde Kim Kardashian poserte i løpet av disse tre ukene på forsiden av franske ELLE, og det er flere som spekulerer i om 35-åringens blonde hårsveis kom til live nettopp for reality-kjendisens oppdrag som forsidepike.

Hollywood-yndling Jennifer Lawrence (25) er ikke redd for å eksperimentere med forskjellige hårfrisyrer, og har hatt alt fra langt hår til superkort bob.

I juli deltok hun på Comic-Con International i San Diego, og matchet sommer-eventet med lange solblekede saltvannslokker - men bare et par måneder senere hadde «Hunger Games»-stjernen klippet bort flere centimeter av håret, og viste seg fram med en supersexy, halvlang bob.

Men det er ikke bare over dammen at kjendisdamene tenker at forandring fryder!

LES OGSÅ: Stjel stilen til Jennifer Lawrence (25)

Freshet opp looken med en grå-blond variant

Også her hjemme er det flere kjente kvinner som har forandret på hårsveisen i løpet av 2015. 

En av dem er «Play My Drum»-sanger Sandra Lyng (28). På sensommeren freshet den blonde skjønnheten opp hårsveisen med en lyseblond variant. Til et bilde hun postet på Instagram, skrev hun:

«Frisøren spurte meg hvilken farge jeg ville ha på håret og sa svarte jeg at jeg alltid hadde ønsket meg sånn farge som flisene på badet mitt».

Noen uker senere la hun ut et bilde av sin grå-blonde look:  

Homemade sweater on the blog : Sandralyng.blogg.no #knit #hjemmelaga #sandralyngblogg #blog #strikkelyng @lydiawho

Et bilde publisert av Sandra Lyng (@sandralyng)

Også tidligere «fotballfrue» Caroline Berg Eriksen (28) har testet ut forskjellige hårsveiser i løpet av året. Da bloggeren kastet glans over «Fifty Shades of Grey»-premieren i Oslo i februar hadde hun lange mørke lokker, mens hun i disse dager stråler med en kort, blond look.

FØR OG NÅ: I februar hadde Caroline Berg Eriksen langt, mørkt hår. Men da hun i september 2015 poserte på forsiden av Det Nye viste hun fram sin korte, blonde look. Foto: NTB Scanpix / Faksimile Det Nye
FØR OG NÅ: I februar hadde Caroline Berg Eriksen langt, mørkt hår. Men da hun i september 2015 poserte på forsiden av Det Nye viste hun fram sin korte, blonde look. Foto: NTB Scanpix / Faksimile Det Nye Vis mer

LES OGSÅ: Her er videoen «alle» snakker om!

Se flere hårforvandlinger fra året som er gått under:

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer