Jennifer Lopez

Jennifer Lopez gjenskapte legendarisk moteøyeblikk

Overrasket fansen ved å opptre i ny versjon av Versace-kjolen.

FORTSATT LIKE FLOTT: Bildet til venstre er fra år 2000, mens de to bildene til høyre er fra konserten hun holdt i Bronx, New York 4. juni 2014. Foto: All Over Press
FORTSATT LIKE FLOTT: Bildet til venstre er fra år 2000, mens de to bildene til høyre er fra konserten hun holdt i Bronx, New York 4. juni 2014. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ingen av oss glemmer den grønne Versace-kjolen Jennifer Lopez (44) bar på Grammy Awards i år 2000.

Nå, 14 år senere, gjenskapte hun moteøyeblikket ved å opptre i lignende antrekk.

LES OGSÅ: Jennifer Lopez i frekk, etteristtende kjole

14 år senere og like flott

Onsdag kveld holdt artisten konsert i The Bronx i New York.

Lopez er selv født og oppvokst i The Bronx, og overrasket sitt gamle nabolag ved å troppe opp i ny, frekk versjon av den uforglemmelige grønne kjolen med jungelprint.

Kjolen fra 2000 er signert Versace, og den nye versjonen av den ikoniske kreasjonen er også designet av det italienske motehuset.

LES OGSÅ: Jennifer Lopez handler gjerne på Asos.com

Gjorde antrekket enda frekkere

Kjolen hun brukte i år 2000 fikk massiv oppmerksomhet fordi den var veldig utfordrende med sin dype utringning og høye splitt.

Da stjernen gjenskapte moteøyeblikket på scenen i The Bronx, valgte hun å gjøre antrekket enda drøyere ved å kaste skjørtet underveis i konserten.

44-åringen sto igjen i en body med dyp utringning, og antrekket overlot lite til fantasien. Likevel så hun fantastisk ut, og det er ingen tvil om at hun fortsatt er en av verdens flotteste popstjerner og kjendiskvinner.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer