Jenny Skavlan

Jenny Skavlan designer bærekraftig kolleksjon for Vero Moda

Få en smakebit her!

NY SAMARBEIDSKOLLEKSJON: Jenny Skavlan lanserer en bærekraftig kolleksjon sammen med Vero Moda. Foto: EXPRESSEN
NY SAMARBEIDSKOLLEKSJON: Jenny Skavlan lanserer en bærekraftig kolleksjon sammen med Vero Moda. Foto: EXPRESSEN Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vår alles kjære DIY-dame Jenny Skavlan kommer nå med en splitter ny samarbeidskolleksjon med kjedebutikken Vero Moda. I oktober slipper de sammen en kolleksjon som inneholder flere plagg som Skavlan selv anser som garderobefavoritter, og allerede nå kan du få en smakebit på hva som kommer til høsten (se alt nederst i saken)!

- Jeg ville designe plagg som varer lengre enn en sesong, forteller Skavlan, som sammen med kjedebutikken har på en bærekraftig måte laget klær av bærekraftige materialer! Vero Moda forteller at «Sy Om»-forfatteren har fått spillerom til å designe sin egen personlige kolleksjon, og har hatt fokus på tidløst design, garderobefavoritter og casual dresswear. 

- Jeg har alltid hatt en forkjærlighet for prikker. Sorte prikker på crème og motsatt. Prikkene har vært tilstede i veldig mange år, de er ikke veldig trendy, men passer alltid. Jeg er jo og har alltid vært en sucker for drakter, pene skjorter og bluser og det litt preppy. Dette har jeg også tatt med meg, uten at det er for snuppete. Kolleksjonen har også androgyne trekk og strekker seg fra de feminine bluser til en statement frakk med store spenn, sier Jenny Skavlan om sin nye kolleksjon som har fått navnet «Attitude».

Få en smakebit på kolleksjonen til Jenny rett under annonsen!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer