Badetøy

Jenny Skavlan har designet badetøy

Og du kan skaffe deg en av bikiniene fra og med i dag!

DENNE BIKINIEN KAN BLI DIN IDAG: Jenny Skavlan har designet en helt egen badetøyskolleksjon, og allerede idag kan du forhåndsbestille denne kremhvite bikinien med sløyfe på ryggen. Den koster 650 kroner. Foto: Jørgen Gomnæs
DENNE BIKINIEN KAN BLI DIN IDAG: Jenny Skavlan har designet en helt egen badetøyskolleksjon, og allerede idag kan du forhåndsbestille denne kremhvite bikinien med sløyfe på ryggen. Den koster 650 kroner. Foto: Jørgen Gomnæs Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Alle vet hvor vanskelig det er å finne en bikini som både er fin og føles komfortabel på.

Nå har Jenny Skavlan designet en kolleksjon for det norske merket Porto Brazil, som skal gjøre jakten vår på badetøy litt lettere.

Den nygifte 27-åringen, som for tiden er på bryllupsreise med Thomas «Fingern» Gullestad, har designet mye tidligere, blant annet sin egen brudekjole og tre kolleksjoner for Bik Bok, men bikinier er et helt nytt felt for henne.

Vi skal strutte og stråle

For å utvikle kolleksjonen, dro programlederen til Brasil, der hun ble inspirert av hvordan brasilianerne fremhever kroppen sin –uansett størrelse.

- De strutter, stråler og elsker å gå i bikini. Mitt mål er at vi her hjemme skal oppleve det samme. Men for å strutte og stråle må man elske bikinien sin også, sier Jenny i en pressemelding.

Og Skavlan har vært opptatt av at alle jenter skal kunne bruke badetøyet:

- Derfor har jeg prøvd å lage bikinier for et mangfold av jenter; her skal både den sporty, den vågale, pinup-jenta og hun som bare vil blende inn i mengden føle seg bra, sier hun.

DESIGNER IGJEN: Jenny Skavlan har tidligere hatt suksess med sine designsamarbeid med Bik Bok. I tillegg har hun skrevet bok om hvordan du kan sy om dine egne klær.
DESIGNER IGJEN: Jenny Skavlan har tidligere hatt suksess med sine designsamarbeid med Bik Bok. I tillegg har hun skrevet bok om hvordan du kan sy om dine egne klær. Vis mer

Både sexy og funksjonelt

Kolleksjonen er preget av rene linjer og fargene er kjølige, og snittet er sexy og komfort står i fokus.  

- Siden vi bor i et land som ikke har stekende varme hele sommeren, og mange bruker badetøy til andre ting enn å ligge på stranden, har jeg designet kolleksjonen for flere formål: Sportsbikini til vannaktiviteter og fjellturer og badedrakten fungerer som topp til skjørt eller bukse, sier Jenny.

- Jeg har også designet en enkel skjorte, den lille sorte kjolen og en snekkerbukse i lettere stoffer slik at de er tilpasset sol og varme. Alt kommer i myke kvaliteter og med skjulte sømmer. Det skal føles godt både å ha på og ta på, utdyper hun.

Kan bli din I DAG

Allerede klokken 14.00 i dag vil det være mulig å forhåndsbestille en hvit bikini fra kolleksjonen på www.portobrazil.no.

Den er litt dyrere enn hva du må betale i en av kjedebutikkene, og koster 650 kroner, men ifølge Skavlan er en bikini av god kvalitet en god investering:

- Jeg håper at skandinaviske jenter heller vil investere i en litt dyrere bikini i god kvalitet, og som garantert er forsvarlig laget, fremfor å kjøpe ti bikinier per sesong.

For både Porto Brazil og Jenny har det dessuten vært veldig viktig å lage en kolleksjon som er produsert etisk forsvarlig.

Alle produksjonsledd er nøye fulgt opp, og alle har gode arbeidsforhold og får den lønnen de skal ha. Deler av salget går også til leukemirammede barn i Natal.

Har en kul og personlig stil

Jenny Skavlan har fått mye skryt for sin særegne stil de siste årene, og ofte har hun designet mye av klærne sine selv.

Sjekk stilforandringen til Skavlan gjennom årene:

Hun er heller ikke redd for å la lokkene falle. Da KK.no møtte henne under Oslo Fashion Week i høst, hadde hun tatt en Beyoncé, Miley Cyrus og Charlize Theron, og klippet håret sitt kort.

IKKE REDD FOR Å KJØRE SIN EGEN STIL - OGSÅ PÅ HÅRET: – Jeg tror alle andre synes det er mer uvant enn meg. Det er så mange som er overrasket, som lurer på om jeg synes det er rart, og som kommenterer at det lange håret er borte. Det føles nesten som om jeg har amputert et bein. Og det har jeg jo virkelig ikke, sa Skavlan til KK.no under Oslo Fashion Week i høst. Foto: Per Ervland
IKKE REDD FOR Å KJØRE SIN EGEN STIL - OGSÅ PÅ HÅRET: – Jeg tror alle andre synes det er mer uvant enn meg. Det er så mange som er overrasket, som lurer på om jeg synes det er rart, og som kommenterer at det lange håret er borte. Det føles nesten som om jeg har amputert et bein. Og det har jeg jo virkelig ikke, sa Skavlan til KK.no under Oslo Fashion Week i høst. Foto: Per Ervland Vis mer

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer