Badetøy

Jenny Skavlan har designet badetøy

Og du kan skaffe deg en av bikiniene fra og med i dag!

DENNE BIKINIEN KAN BLI DIN IDAG: Jenny Skavlan har designet en helt egen badetøyskolleksjon, og allerede idag kan du forhåndsbestille denne kremhvite bikinien med sløyfe på ryggen. Den koster 650 kroner. Foto: Jørgen Gomnæs
DENNE BIKINIEN KAN BLI DIN IDAG: Jenny Skavlan har designet en helt egen badetøyskolleksjon, og allerede idag kan du forhåndsbestille denne kremhvite bikinien med sløyfe på ryggen. Den koster 650 kroner. Foto: Jørgen Gomnæs Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Alle vet hvor vanskelig det er å finne en bikini som både er fin og føles komfortabel på.

Nå har Jenny Skavlan designet en kolleksjon for det norske merket Porto Brazil, som skal gjøre jakten vår på badetøy litt lettere.

Den nygifte 27-åringen, som for tiden er på bryllupsreise med Thomas «Fingern» Gullestad, har designet mye tidligere, blant annet sin egen brudekjole og tre kolleksjoner for Bik Bok, men bikinier er et helt nytt felt for henne.

Vi skal strutte og stråle

For å utvikle kolleksjonen, dro programlederen til Brasil, der hun ble inspirert av hvordan brasilianerne fremhever kroppen sin –uansett størrelse.

- De strutter, stråler og elsker å gå i bikini. Mitt mål er at vi her hjemme skal oppleve det samme. Men for å strutte og stråle må man elske bikinien sin også, sier Jenny i en pressemelding.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer