Brudekjoler

Jessica Biel giftet seg i rosa

Og nå spår moteekspertene at rosa brudekjoler blir en enda større trend.

MANN OG KONE: Forrige helg giftet Jessica Biel og Justin Timberlake seg i Italia. Paret holdt en storslagen feiring i over en uke, og over 100 gjester deltok.  Foto: All Over Press
MANN OG KONE: Forrige helg giftet Jessica Biel og Justin Timberlake seg i Italia. Paret holdt en storslagen feiring i over en uke, og over 100 gjester deltok. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Torsdag kunne amerikanske People magazine vise frem forsiden på deres aller siste utgave, hvor de har fått eksklusive bilder og innblikk i det storslagne bryllupet til skuespiller Jessica Biel og popstjerne Justin Timberlake.

LES OGSÅ: Wow - sjekk de brudetrendene!

Rosa designerkjoler

Bryllupsfeiringen, som varte i over én uke, fant sted på luksuriøse the Borgo Egnazia resort i sør-Italia, og over 100 gjester - deriblant Jimmy Fallon, Andy Samberg, Timbaland , samt Biels tidligere «7th Heaven»-kollega Beverley Mitchell, deltok.

Så langt har det vært knyttet mest spenning til Biel bryllupskjole, og torsdag kunne altså People vise frem det aller første bildet.

På coveret ser man Timberlake og Biel posere, og skuespillerinnen er iført en rosa drøm av en kjole laget av lag-på-lag med chiffon, silke og tyll.

Ifølge People er den utradisjonelle couture-kjolen signert motehuset Giambattista Valli, og kjolen i seg selv var stroppeløs og relativt enkel - bortsett fra fargen.

Sjekk flere kjendisbruder som har giftet seg i rosa nedenfor:


LES OGSÅ: Nå skal brudekjolen se gammel ut

Den nye «it-fargen»

Biel er imidlertid ikke den eneste som har valgt en annen farge enn den klassiske hvite på brudekjolen sin, og moteekspertene, blant annet hos Daily Mail, tror nå at rosa vil bli den nye «it-fargen» til bryllup.

«One Day»-skuespiller Anne Hathaway hadde blant annet på seg en pudderfarget drøm av en rosa kjole fra Valentino da hun giftet seg tidligere i høst. Det samme hadde Oscar-vinner Reese Witherspoon, da hun ble smidd i Hymens lenker med sin Jim Toth. Hennes kjole var imidlertid designet av Monique Lhuillier.

No Doubt-stjerne Gwen Stefani bar også en John Galliano-kjole som var «dyppet» i rosa nederst, da hun giftet seg med musikerkollega Gavin Rossdale i 2002.


Også de store motehusene har slengt seg på trenden med rosa brudekjoler. Og både Versace, Elie Saab og Chanel hadde rosa innslag i sine kolleksjoner under moteuken i Paris i vår.

LES OGSÅ: Giftet seg i selvdesignet kjole


PÅ CATWALKEN: Fra venstre - Chanel, Elie Saab og Sonia Pena . Foto: All Over Press
PÅ CATWALKEN: Fra venstre - Chanel, Elie Saab og Sonia Pena . Foto: All Over Press Vis mer
ROSA DRØM: Her er det første bildet av paret, som viser Biel i en rosa drøm av en brudekjole designet av Giambattista Valli.  Foto: Faksimile People Magazine
ROSA DRØM: Her er det første bildet av paret, som viser Biel i en rosa drøm av en brudekjole designet av Giambattista Valli. Foto: Faksimile People Magazine Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer