Vis mer

Jil Sander

Jil Sanders vakre høstkolleksjon

Slik får du den perfekte feminine og klassiske stilen.

Publisert

Designer Raf Simons har blitt hyllet i løpet av sin tid som designer hos Jil Sander. Hans rene estetikk har fått kritikerne til å rope hurra og fashionistaene til å drømme om plaggene hans. Hans siste kolleksjon for merket, denne høstens kolleksjon, var klokkeren: en kunstklasse i enkel design med fantastiske snitt.

Kolleksjonen bar preg av en enkel, feminin og romantisk estetikk: nude og pastellrosa dominerte fargeskalaen og underkjolelignende silkekjoler glimtet frem fra luksuriøse kåper.

(saken fortsetter under bildet)

Vis mer

Klassiske snitt, kjoler med spagettistropper som rekker til knærne, blyantskjørt og dressbukser ga kolleksjon variasjon, men det var kåpene som virkelig satte en kraftig prikk over i'en.

Gå for en dus fargepalett der lyse pasteller er lette kontraster til hvitt og beige. Kåpen er en viktig del av antrekket, den skal ha en feminin fasong, men likevel helst være voluminøs. En kåpe med a-form gir riktig uttrykk. La hår og sminke være naturlig, sett håret i en enkel bunt eller la det henge fra en hestehale. Gå for matt hud, og gi leppene et hint av farge, gjerne i en korallaktig tone. 

Luksuriøse silkekjoler i beige og lyserosa gjør stilen elegant, men kjolens avkledde nattkjole-natur gir den kant. For å ta stilen med inn i en norsk vinter er det fint å matche kjolen med en strikkegenser i angora i lyse farger eller kritthvitt.

 

Vis mer

KÅPE: En ladylike kåpe som minner om kåpene fra 60-tallet blir moderne i en dus tone og med voluminøse snitt. Foto: Getty Images

Vis mer

ROSA: Rosa mot en kald beige tone sto for hoveddelen av Jil Sanders fargekart. Foto: Getty Images

Vis mer

KJOLER: Belgiske Hanne Gaby Odiele i en kreasjon fra jil Sanders høstkolleksjon. Foto: Getty Images

Vis mer

FOTSID: En fotsid kåpe med rent snitt. Foto: Getty Images

Vis mer

BUKSER: Skreddersydde bukser fra Jil Sander. Foto: Getty Images

 

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer