Jil Sander

Jil Sanders vakre høstkolleksjon

Slik får du den perfekte feminine og klassiske stilen.

Jil Sanders vakre høstkolleksjon
Publisert
Sist oppdatert

Designer Raf Simons har blitt hyllet i løpet av sin tid som designer hos Jil Sander. Hans rene estetikk har fått kritikerne til å rope hurra og fashionistaene til å drømme om plaggene hans. Hans siste kolleksjon for merket, denne høstens kolleksjon, var klokkeren: en kunstklasse i enkel design med fantastiske snitt.

Kolleksjonen bar preg av en enkel, feminin og romantisk estetikk: nude og pastellrosa dominerte fargeskalaen og underkjolelignende silkekjoler glimtet frem fra luksuriøse kåper.

(saken fortsetter under bildet)

Klassiske snitt, kjoler med spagettistropper som rekker til knærne, blyantskjørt og dressbukser ga kolleksjon variasjon, men det var kåpene som virkelig satte en kraftig prikk over i'en.

Gå for en dus fargepalett der lyse pasteller er lette kontraster til hvitt og beige. Kåpen er en viktig del av antrekket, den skal ha en feminin fasong, men likevel helst være voluminøs. En kåpe med a-form gir riktig uttrykk. La hår og sminke være naturlig, sett håret i en enkel bunt eller la det henge fra en hestehale. Gå for matt hud, og gi leppene et hint av farge, gjerne i en korallaktig tone. 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer