USAs nye førstedame

Jill Bidens rådyre kjole utsolgt på et blunk etter dette

Oscar de la Renta-kjolen til over 50 000 kroner falt i smak hos mange.

JILL BIDEN: Da USAs nye president og førstedame ble presentert, hadde Jill Biden på seg luksuskjole fra Oscar de la Renta. Foto: NTB
JILL BIDEN: Da USAs nye president og førstedame ble presentert, hadde Jill Biden på seg luksuskjole fra Oscar de la Renta. Foto: NTB Vis mer
Publisert

Etter et langt og intenst valg ble det endelig klart at Joe Biden vil bli USAs neste president. Han tar over etter Donald Trump, som har hatt jobben de siste fire årene.

Det betyr at Jill Biden, som til daglig jobber som lærer, blir USAs nye førstedame. Joe Biden var Barack Obamas visepresident fra 2008 til 2016, så både han og Jill er godt vant med det politiske landskapet - samt at de begge har vært en god del i Det hvite hus.

Selv om førstedamene ikke er like mye i fokus som presidenten, jobber de gjerne med sine egne kampsaker. Michelle Obama var spesielt opptatt av utdanning for jenter. Det vil ikke komme som noen overraskelse om læreren Jill Biden går i samme retning.

Og selv om det er jobben damene gjør som teller, er det ingen hemmelighet at mange (og selv inkludert) gjerne tar en ekstra titt på antrekkene de har på seg og henter inspirasjon.

Mange designere kan bare drømme om å få antrekkene sine på en førstedame. For når det først skjer, så er det svært sannsynlig at antrekket blir utsolgt på et blunk.

Det skjedde blant annet da Melania Trump holdt sin kontroversielle tale under «the Republican National Convention». Kjolen hennes fra Roksanda til 20 000 norske kroner ble utsolgt med en gang.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer