USAs nye førstedame

Jill Bidens rådyre kjole utsolgt på et blunk etter dette

Oscar de la Renta-kjolen til over 50 000 kroner falt i smak hos mange.

JILL BIDEN: Da USAs nye president og førstedame ble presentert, hadde Jill Biden på seg luksuskjole fra Oscar de la Renta. Foto: NTB
JILL BIDEN: Da USAs nye president og førstedame ble presentert, hadde Jill Biden på seg luksuskjole fra Oscar de la Renta. Foto: NTB Vis mer
Publisert

Etter et langt og intenst valg ble det endelig klart at Joe Biden vil bli USAs neste president. Han tar over etter Donald Trump, som har hatt jobben de siste fire årene.

Det betyr at Jill Biden, som til daglig jobber som lærer, blir USAs nye førstedame. Joe Biden var Barack Obamas visepresident fra 2008 til 2016, så både han og Jill er godt vant med det politiske landskapet - samt at de begge har vært en god del i Det hvite hus.

Selv om førstedamene ikke er like mye i fokus som presidenten, jobber de gjerne med sine egne kampsaker. Michelle Obama var spesielt opptatt av utdanning for jenter. Det vil ikke komme som noen overraskelse om læreren Jill Biden går i samme retning.

TIDLIGERE VISEPRESIDENT: Joe Biden (t.h.) var visepresidenten til Barack Obama (t.v.) Foto. NTB
TIDLIGERE VISEPRESIDENT: Joe Biden (t.h.) var visepresidenten til Barack Obama (t.v.) Foto. NTB Vis mer

Og selv om det er jobben damene gjør som teller, er det ingen hemmelighet at mange (og selv inkludert) gjerne tar en ekstra titt på antrekkene de har på seg og henter inspirasjon.

Mange designere kan bare drømme om å få antrekkene sine på en førstedame. For når det først skjer, så er det svært sannsynlig at antrekket blir utsolgt på et blunk.

Det skjedde blant annet da Melania Trump holdt sin kontroversielle tale under «the Republican National Convention». Kjolen hennes fra Roksanda til 20 000 norske kroner ble utsolgt med en gang.

2016: Denne Roksanda-kjolen til 20 000 kroner ble utsolgt etter at Melania Trump hadde den på seg. Foto: NTB
2016: Denne Roksanda-kjolen til 20 000 kroner ble utsolgt etter at Melania Trump hadde den på seg. Foto: NTB Vis mer
Vi har funnet sminken Trump skal ha brukt! Vis mer

Nå har det skjedd igjen. Bare denne gangen er det USAs nye førstedame Jill Biden som har inspirert en rekke kvinner til å kjøpe en rådyr Oscar de la Renta kjole til over 50 000 kroner! Det kan Daily Mail fortelle.

Hun hadde på seg kjolen da Joe Biden og Kamala Harris holdt sine første taler etter det suksessfulle valget.

FLOTT PAR: Joe Biden og Jill Biden er USAs nye president og førstedame. Foto: NTB
FLOTT PAR: Joe Biden og Jill Biden er USAs nye president og førstedame. Foto: NTB Vis mer
SUKSESSVALG: Kamala Harris (t.v.) blir USAs første kvinnelige visepresident. Foto: NTB
SUKSESSVALG: Kamala Harris (t.v.) blir USAs første kvinnelige visepresident. Foto: NTB Vis mer

På Instagram har motehuset Oscar de la Renta lagt ut et bilde hvor du kan se kjolen bli tilpasset førstedamen. Nå gleder vi oss til å se en rekke flere flotte antrekk fra Jill Biden de neste årene!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer