Ugg

Jimmy Choo + Ugg = sant

Det er bare å begynne å glede seg til neste gang kulda setter inn.

To skofavoritter, Jimmy Choo og Ugg, slår seg sammen i et spennende samarbeid vi får se resultatet av i oktober. Foto: Produsent
To skofavoritter, Jimmy Choo og Ugg, slår seg sammen i et spennende samarbeid vi får se resultatet av i oktober. Foto: Produsent Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Ikke før gradestokken såvidt begynner å gå riktig vei, har Jimmy Choo og Ugg Australia gitt oss en grunn til å glede oss til neste års kuldeperiode. Med samarbeidet mellom Jimmy Choo og H&M friskt i minne, kan du nå glede deg over et nytt spennende prosjekt. Og det med komfortable sko i tillegg. Mesterne av sexy sandaler kommer nemlig hele verdens supertøfler til unnsetning.

For skoentusiaster

Kolleksjonen fra Jimmy Choo for Ugg vil bestå av fem varianter sko i saueskinn og en rekke forskjellige farger. De eksklusive skoene kommer i utvalgte Jimmy Choo og Ugg butikker i oktober, og prisene vil ligge mellom 4500,- og 6500,- kroner. Er du fan av disse merkene er det kanskje en idé å begynne å spare til årets skoinvestering allerede nå.

Bare Jimmy Choo og Ugg i skohylla

- Bortsett fra Jimmy Choo er Ugg de eneste skoene jeg har av et annet merke i min garderobe, forteller Jimmy Choo-gründer Tamara Mellon til Marie Claire, og fortsetter:- Vi er veldig fornøyde med å ha klart å forene det beste fra begge merker, den legendariske komforten som Ugg tilbyr i ekte Jimmy Choo’s ånd.

Men først kommer den varme tiden

I påvente av neste vinter kan vi glede oss over sola som snart skal begynne å varme oss igjen. Våren byr på mange lekre trender, og her kan du kose deg med fargerik inspirasjon.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer