Hvitt

Jo, du kan kle deg i denne fargen nå

Hvitt er perfekt til jobb og fest - selv om du ikke er sommerbrun.

HVITT ER SOMMERENS FRESHESTE FARGE: La deg inspirere av stilikonene, og gå for hvitt fra topp til tå. Fra venstre Hanneli Mustaparta, på catwalken til Helmut Lang, Karolina Kurkova og Olivia Palermo. Foto: All Over Press
HVITT ER SOMMERENS FRESHESTE FARGE: La deg inspirere av stilikonene, og gå for hvitt fra topp til tå. Fra venstre Hanneli Mustaparta, på catwalken til Helmut Lang, Karolina Kurkova og Olivia Palermo. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Nei, vi kan dessverre ikke være på stranda hele uka, for vi må jobbe litt også.

Men selv om vi ikke står til rors i seilbåten, med sval bris i håret, eller snuser inn syriner i parken, så kan vi jo prøve å kle på oss den gode følelsen på kontoret.

Hvitt er en hit

Og ingenting føles deiligere enn hvitt. Vi elsker å kle oss i den lyse fargen fra topp til tå, og nå som det straks er sommer er det ingen grenser for hvor hvitt antrekket kan bli.

Du må gjerne gå for en dæsj med gull også - det blir superlekkert.

Tips: En blendahvit herreinspirert skjorte eller en topp som faller nedover skuldrene kan du bruke til alt - både til hverdags og fest.

Føler du deg blass i hvitt?

Synes du det er vanskelig å bruke hvitt, fordi du liker fargen bedre når du er litt gyllen i huden? Ikke fortvil!

Ifølge KKs moteredaktør Silje Pedersen har hvitt vært en superhot trend i hele vinter også, og det er ikke noe problem å kle seg i fargen, selv om du føler deg litt blek. 

- Nei, det går fint an å bruke hvitt selv om du ikke er så brun. Det er klart at fargen kanskje føles freshere når du har litt sommerfarge på kroppen, men dersom du ikke er så gyllen enda, eller ikke får så mye farge,så kan du jo gå for litt mer dekkende hvite plagg. En hvit jeans og en oversized hvit herreskjorte er superhot akkurat nå, eller så kan du velge en hvit jeans og ha en litt mer knallfarget topp til, forklarer hun: 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer