Jobbantrekk i varmen:

Jobb igjen - må flipflopsene og shortsen hvile nå?

Hva skal man egentlig ha på seg når kontoret kaller, men det fortsatt er full sommer?

JOBBANTREKK I VARMEN: Det er digg å ha på seg minst mulig i varmen, men må man kle seg opp når man begynner på jobb igjen? FOTO: Scanpix
JOBBANTREKK I VARMEN: Det er digg å ha på seg minst mulig i varmen, men må man kle seg opp når man begynner på jobb igjen? FOTO: Scanpix Vis mer
Publisert

Tidenes sommer er lagt bak oss, og for veldig mange er det tilbake på jobb denne uka eller neste. Men selv om hverdagen har innhentet mange, virker det ikke som sommeren har tenkt å slippe taket av den grunn. I store deler av landet ser vi fremdeles grader langt opp på 20-tallet, og sola kommer til å steke på store kontorvinduer en god stund til kan det virke som. Og for mange kan det kanskje være fristende å holde litt ekstra på feriefølelsen?

Har du gått i baris og slapp badeshorts eller saltvannsbleket bikini de siste tre ukene, kan det virke brutalt å måtte svette i stramme bukser eller igjenkneppede skjorter. Men det er jo ikke alle sjefer (eller kollegaer for den saks skyld) som setter pris på lettkledde ansatte og en arbeidshverdag som visuelt minner mer om en strandklubb på Magaluf enn et åpnet kontorlandskap. Så hva er innafor?

- Det kommer selvsagt helt an på jobben du har. Men et viktig stikkord er totalinntrykk. Hvis jeg kom inn i lobbyen på et fint hotell, og de som sto i resepsjonen hadde flip flops, badeshorts og singlet, ville jeg nok stusset, sier utgavesjef og tidligere moteredaktør i KK, Stine Therese Strand.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer