Sko

Joggesko i slangeskinn

De er laget av lilla slangeskinn og det er venteliste på dem. Vil du ha dem bør du være forberedt på å spise grøt i en måned!

De nye sneakersene fra Jimmy Choo har blant annet slangeskinnsdekor. Lekkert eller ekkelt?  Foto: © Jimmy Choo
De nye sneakersene fra Jimmy Choo har blant annet slangeskinnsdekor. Lekkert eller ekkelt? Foto: © Jimmy Choo Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Si din mening:

Liker du dem?

Jimmy Choo har skodd både Sex and the City-jentene og norske fashionistaer. I fjor skapte han nær furore på H&M da den eksklusive kolleksjonen ble lansert. Han har til og med samarbeidet med utskjelte UGGS.

En jordnær kolleksjon

Men selv om designeren er kanskje best kjent for sine überlekre og faretruende høye stilettsandaler, lanserer han nå en ny kolleksjon kule og jordnære joggesko.

- Gleder meg til å gå med mine

- Disse modellene er blanke, luksuriøse og kombinerer et hint av old school-joggesko med en glamorøs og avslappet kul stil. Jeg ser fram til å gå med mine, sier Tamara Mellon til Daily Mail. Hun er selverklært stilettoholiker og president hos Jimmy Choo.

Men er prisen like praktisk?

Selv om du ikke brekker anklene av de nye Jimmy Choo'ene, kan det hende du brekker økonomien for en stund. Vil du sprade rundt i et par Choo-sneakers denne våren, vil det spise 3600 kroner av kontoen din. Skoene er laget av lilla slangeskinn, lær og semsket skinn. Ikke råd til skoene? Her er solbrillene fra kjendisfavoritten.

Ventelister

De kommer med åtte ulike design. Og de har vist seg å være så populære at det nå er ventelister for de nye modellene som kommer i salg på nettsiden Jimmychoo.com neste måned.

Hip hop eller komfort?

Kanskje skyldes det at musikk og mote er tett sammenvevd, og at det her er hip hopens innflytelse på motebildet som ligger bak. Eller kan det være at også de største fashionistaene også av og til vil gå støtt og behagelig, uten å måtte ty til praktiske sko fra Samvirkelaget?

Ikke den første..

.Sikkert er det at Jimmy Choo nå har kastet seg på bølgen av luksusmerker som designer mer eller mindre praktiske joggesko. Også Christian Louboutin og Rick Owens har designet joggesko. Sistnevnte koster over 7000 kroner.

Kommer til høsten

Om du synes drømmestilettene blir i dyreste laget, så vil du kanskje investere i et par klassiske solbriller i steden?Til høsten lanserer nemlig Jimmy Choo en egen brille- og solbrillekolleksjon her til lands.Se brillene her:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer