Klær

Juks deg sporty

Plaggene som gjør deg sporty uten at du engang har vært i nærheten av et treningssenter.

SPORTY OG FIN: Øverst fra venstre: trøye (kr 300, Gina Tricot), jakke og singlet (kr 400 og 160, Only),veske (kr 200, Lindex) og knallgule Converse (kr (kr 700, Nelly.com).  Foto: Produsentene/Collage: Per Ervland
SPORTY OG FIN: Øverst fra venstre: trøye (kr 300, Gina Tricot), jakke og singlet (kr 400 og 160, Only),veske (kr 200, Lindex) og knallgule Converse (kr (kr 700, Nelly.com). Foto: Produsentene/Collage: Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Sportsklær er ikke hva det en gang var; kjipt, til å svette i og fasongløst. Nå har til og med designere latt seg inspirere av treningstøy og gjort dem til hippe hverdagsplagg.

Blant annet kledde designer Alexander Wang opp modellene sine som høyhæla fotballspillere med vågale snitt, mens designer Proenza Schouler gikk for sporty chic-varianten og designet fargerike og mønstrete plagg.

Les også: Joggesko i slangeskinn

Slik får du stilen

Du trenger altså ikke å være treningsnarkoman for å kle deg sporty.

Se etter fargerike detaljer, miks stoffer som skinn, teknisk materiale (som treningsjakke), og bomull. Farger og mønster spriter opp uttrykket og gjør klærne mer livlige og kule.

23 SPORTY FAVORITTER


Unngå grilldress-looken

Husk at selv om sporty klær er behagelig og perfekt for hverdagsbruk, så er ikke meningen at du skal se ut som en sofasliter.

Dersom du har en jakke i teknisk stoff, bør underdelen være av et annet materiale. På denne måten unngår du den fryktede grilldress-looken.

Les også: Nå skal bikinitrusene være STORE

Balanser antrekket

Balanse er viktig for å få det riktige uttrykket. Velg for eksempel en løs overdel til en stram underdel. Løst + løst kan nemlig fort se litt slapt ut.

For å unngå å se ut som du skal rekke en gymtime, kan du hoppe i et par høye hæler - gjerne sko med kilehæl.

Les også: Plagget du må ha i sommer

Velg riktig tilbehør

Hvis du grøsser tanken på å ha sportsklær i garderoben din kan du heller prioritere sporty tilbehør. En fargerik veske, joggesko med høye hæler og åpen tå, en hårbøyle eller et mønstrete sjal. Store øredobber og kule solbriller kan også sette prikken over i-en.

Et sporty antrekk er også perfekt å shoppe i, for du må ikke glemme at det også er god sport i intensiv shopping!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer