FYLDIGE LEPPER: Tre enkle knep er alt som skal til for å skape en illusjon av større lepper.  Foto: All Over
FYLDIGE LEPPER: Tre enkle knep er alt som skal til for å skape en illusjon av større lepper. Foto: All Over Vis mer

Skjønnhet

Juks deg til fyldigere lepper!

Tre enkle trinn er alt som skal til!

Du trenger verken nåler eller en makeup artist for å få fyldigere lepper. Vi viser deg hvordan du kan plumpe opp utseendet på leppene dine i tre enkle trinn - med vanlig, diskret hverdagssminke!

LES OGSÅ: Slik får du Cara-brynene

Juks deg til fyldigere lepper!

SHOP PRODUKTENE: 1. Studio Finish SPF 35 Concealer fra Mac, kr 165.  2. Perfect Lipliner i fargen Subtle Nude fra IsaDorda, kr 100.  K.I.S.S.I.N.G Lipstick i fargen Stoned Rose fra Charlotte Tilbury, ca. kr 335. Foto: Produsentene, Net-a-porter.com.

Les også: Få sminken til å sitte hele dagen

Slik gjør du det:

1. Start med et blankt lerret. Bruk langefingeren til å lett klappe concealer over rene, og tørre lepper. Dette gir et sømløst utgangspunkt for å tegne på leppene samtidig som det forhindrer at farge blør ut i fine linjer.

2. Bruk liplineren til å tegne opp konturen av leppene dine. For å skape et inntrykk av fyldigere lepper må du tegne utenfor din egen leppekant, men ikke gjør dette over hele leppen.

Fokuser på å fremheve amorbuen og bunnen av underleppen ved å forsiktig tegne en anelse (ca. en lipliner-streks) utenfor leppens naturlige linje. Dette skaper en illusjon av fyldigere lepper. Fullfør å tegne rundt konturen av leppene fra munnvike til munnvike, men nå er det viktig å følge din egen leppelinje for å unngå å se ut som en klovn.

3. Fyll inn farge med liplineren du brukte til å tegne opp leppens kontur. Når hele leppen er dekket med farge, klapper du den lett inn med en finger, og gjentar prosessen. Avslutt med å påføre et lag myk leppestift med lysreflekterende pigmenter for en illusjon av enda mer fylde.

Dropp glossen til denne leppe-makeupen - den kan føre til at fargen spises opp eller blør ut.

 

Vil du abonnere på STYLEmag? Sjekk ut tilbudet her!

Sjekk KKs kjærlighetshoroskop

Saker spesielt utvalgt for deg: