Skjønnhet

Juks deg til fyldigere lepper!

Tre enkle trinn er alt som skal til!

FYLDIGE LEPPER: Tre enkle knep er alt som skal til for å skape en illusjon av større lepper.  Foto: All Over
FYLDIGE LEPPER: Tre enkle knep er alt som skal til for å skape en illusjon av større lepper. Foto: All Over Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Du trenger verken nåler eller en makeup artist for å få fyldigere lepper. Vi viser deg hvordan du kan plumpe opp utseendet på leppene dine i tre enkle trinn - med vanlig, diskret hverdagssminke!

LES OGSÅ: Slik får du Cara-brynene

Juks deg til fyldigere lepper!

SHOP PRODUKTENE: 1. Studio Finish SPF 35 Concealer fra Mac, kr 165.  2. Perfect Lipliner i fargen Subtle Nude fra IsaDorda, kr 100.  K.I.S.S.I.N.G Lipstick i fargen Stoned Rose fra Charlotte Tilbury, ca. kr 335. Foto: Produsentene, Net-a-porter.com.

Les også: Få sminken til å sitte hele dagen

Slik gjør du det:

1. Start med et blankt lerret. Bruk langefingeren til å lett klappe concealer over rene, og tørre lepper. Dette gir et sømløst utgangspunkt for å tegne på leppene samtidig som det forhindrer at farge blør ut i fine linjer.

2. Bruk liplineren til å tegne opp konturen av leppene dine. For å skape et inntrykk av fyldigere lepper må du tegne utenfor din egen leppekant, men ikke gjør dette over hele leppen.

Fokuser på å fremheve amorbuen og bunnen av underleppen ved å forsiktig tegne en anelse (ca. en lipliner-streks) utenfor leppens naturlige linje. Dette skaper en illusjon av fyldigere lepper. Fullfør å tegne rundt konturen av leppene fra munnvike til munnvike, men nå er det viktig å følge din egen leppelinje for å unngå å se ut som en klovn.

3. Fyll inn farge med liplineren du brukte til å tegne opp leppens kontur. Når hele leppen er dekket med farge, klapper du den lett inn med en finger, og gjentar prosessen. Avslutt med å påføre et lag myk leppestift med lysreflekterende pigmenter for en illusjon av enda mer fylde.

Dropp glossen til denne leppe-makeupen - den kan føre til at fargen spises opp eller blør ut.

 

Vil du abonnere på STYLEmag? Sjekk ut tilbudet her!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer