Lange Ben

Juks deg til lange ben!

Man trenger ikke være velsignet fra naturens side for å ha lange, lekre ben. Vi gir deg tipsene slik at du kan jukse deg til inntrykket av noen ekstra centimeter på stilkene.

Juks deg til lange ben!
Publisert
Sist oppdatert

Les også: Skjønnhetstrenden som kan ødelegge øynene dine

Juks deg til lange ben!

KJENDISTIPS: Kjendisene kan alle triksene i boken for å jukse seg til lengre ben. Gjør som Rihanna, Victoria Beckham og Rosie Huntington-Whiteley og benytt deg av knepene, du også. Foto: All Over, Produsentene.

HØYHÆLTE SKO

Det er ingen hemmelighet at høye høler gir deg både lengre ben, mer markerte muskler og bedre holdning. Likevel er det ikke bare å hoppe inn i stilettene for å få modellbenene, det er nemlig flere fallgruver også på høyhælte sko du må styre unna!

  • Stropper:

Unngå stropper rundt ankler og vrist. Disse skaper et hardt skille og en stopp for benets naturlige gang, og gjør at benet fremstår som kortere, og i enkelte tilfeller også tykkere!

  • Platå:

Mange tror at jo mer platå skoen har, jo lengre vil foten se ut. Dette stemmer ikke. Sko med platå vil kanskje bygge deg opp i høyden, men vil se klumpete og unaturlig ut i forhold til ankler og legger som er slankere enn skoen. Velg derfor sko uten platå, og gjerne med spisse tær, for å få en elegant og mer naturlig lengde på benet.

  • Farger:

Nude pumps er stjernenes hemmelige triks når de vil forlenge benet under kjoler med lang splitt.

KLÆR

Plaggene du bruker har mye å si for hvordan kroppens form kommer frem. Unngå bukser, kjoler og skjørt som stopper på legger eller midt på ankelen, og styr helt unna plaggene som stopper på benest tykkeste punkt (for eksempel midt på leggmuskelen). Dette lager et uønsket fokuspunkt på benest tykkeste punkt, og benest slanke partier blir oversett til fordel dette. 

  • Bukser med sleng:

Lange bukser med sleng som rekker ned til fotsålen, gjerne over pumps eller skoletter gir inntrykk av at leggene er mye lengre enn det som egentlig skjuler seg under slengen.

  • Høyt liv:

Bukser, shorts og skjørt med høyt liv skaper en illusjon av at hoftekanten sitter mye høyere enn i en bukse med lavt liv. For ekstra effekt kan du gå for høylivede bukser med sleng.

  • Skjørtelengde:

Her gjelder samme prinsipp som når du velger bukser for å få bena til å se lange ut. Det Blyantskjørtet med høyt liv og en skjørtelengde som stopper rett over kneet (benets tynneste punkt) viser frem bena dine fra sin beste side, og gir et inntrykk av både slankere og lengre legger.

  • Passform:

Bruk klær som passer! Bruker du for små klær, vil du se tykkere ut enn det du egentlig er, og da ser man også lavere ut. Bruker du for store klær, blir plaggets mente passform helt feil på kroppen. Finn ut hvilke størrelse du egentlig er, og hold deg til den, og prøv alltid klær før du kjøper, da størrelser varierer fra klesprodusent til klesprodusent.

Les også: Hold huden vakker under flyturen

Juks deg til lange ben!

PLAGGENE SOM FORLENGER BENA: Blyantskjørt fra Mango, kr 299. Blyantskjørt fra H&M, kr 199. Shorts fra Stella McCartney via mytheresa.com hos fashionstreet.no, kr 450. Slengbukser fra Mango, kr 129. Nude pumps fra Nly Shoes, kr 349.

Les også: Dette nøkkelplagget sverger kjendisene til

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer