Tilbehør

Julebordets lekreste tilbehør

Finn sko, vesker og tilbehør som passer ditt festantrekk.

DE VIKTIGE DETALJENE:  Tilpass tilbehøret til antrekket ditt. Se i de ulike bildeseriene under hva du bør gå for.  Priser og forhandlere finner du i bildeseriene Foto: Produsentene/Forhandlerne
DE VIKTIGE DETALJENE: Tilpass tilbehøret til antrekket ditt. Se i de ulike bildeseriene under hva du bør gå for. Priser og forhandlere finner du i bildeseriene Foto: Produsentene/Forhandlerne Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Julebordsesongen er i full gang, og kanskje har du allerede sikret deg årets festplagg?Da er du i så fall et stykke på vei til et flott julebordsantrekk. Men tilbehøret er også viktig!Til en enkel kjole kan sko, veske og smykker utgjøre forskjellen mellom fest og hverdag. Og kler du deg i bukser på julebordet, kan øredobber og høye hæler føre antrekket fra maskulint til feminint.SE OGSÅ: Kjersti svarte om juleantrekk og trenderI bildeseriene under får du tips om hva slags tilbehør som passer til ulike typer festantrekk. Så enten du går for en skimrende paljettkjole, den lille sorte eller en avslappet buksedress; her finner du de små detaljene som kan gjøre den store forskjellen:

Til den lille sorte

Det geniale med den lille sorte kjolen er at den passer til nesten enhver anledning, og kan dresses opp og ned. På julebordet kan stylingen gjerne være glamourøs, så her kan du slå deg løs med metallisk tilbehør som store smykker og høye hæler. Paljetter er også et stalltips. Julefargen rødt ser også flott ut til sorte kjoler. Match for eksempel en rød clutchveske med et rødt armbånd eller røde pensko.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer