GAVEFORSLAG til både vintagedronnginga, geek chic-dama, den supertrendy, den sporty og luksusdyret finner du her. Foto: Produsentene
GAVEFORSLAG til både vintagedronnginga, geek chic-dama, den supertrendy, den sporty og luksusdyret finner du her. Foto: Produsentene Vis mer

Gaver

Julegaven til den motebevisste

...den finner du på nettet.

Publisert

Nettet er perfekt til julehandelen. Du slipper alle de andre stressa julehandlerne, du kan gjøre det i sofaen hjemme, og du får gavene levert rett i posten.

Litt vanskeligere er det å finne den perfekte gaven. Kanskje spesielt til den motebevisste. Klær er jo ikke akkurat det enkleste å kjøpe til andre - først og fremst fordi det er så lett å gjøre feil når det kommer til både størrelse og smak.

KK.no har imidlertid gjort et forsøk på å finne størrelsesfrie gaveforslag til alt fra vintagedronninga til geek chic-venninna.

SE OGSÅ: De beste interiørgavetipsene til jul

Flere gavetips på nett - enten du ønsker deg det selv eller vil gi det til venninnene dine til jul? Del dem gjerne med andre lesere i forumet under.

Til den supertrendy

Catwalk-smykkene
Lekre smykker inspirert av catwalken – til en rimelig penge – finner du på den britiske nettbutikken Talullah.co.uk. Perfekt til julas glamorøse look og til nyttårsfesten.


Smale, lange skinnbelter
Vi så dem allerede i år, men i 2011 kommer de lange, smale beltene – hvor vi strunter i beltespennene og knytter dem istedenfor – for fullt. Asos.com er store på tilbehør, og har selvfølgelig beltene vi vil ha.


Til vintagedronninga

Retro smykker
Unikesmykker.no finner du brukte smykker fra hele 1900-tallet. Butikken har kun ett av hvert slag. For eksempel en elegant choker til den romantiske og knallrøde øredobber til rockabillybaben

SE OGSÅ: Sjekk hva vintagedronning Guro (30) har i skapet

Partyveske
På den norske nettbutikken WonderfulVintage finner du i tillegg til smykker også vesker. Usikker på hva hun ønsker? Nettbutikken selger også gavekort.

Til den sporty

Nike ID-joggesko
Ok, her må du ta en sniktitt i skoene hennes, men til gjengjeld får hun helt unike, personlige joggesko fra NikeID.com. Velg hennes favorittfarger og sett inn navnet på hælen. Fantastisk kult og litt magisk! Øverst på ønskelista mi i år.

SE OGSÅ: Unngå treningsklær-tabbene!

Drikkeflaske
Ta Imsdal-flaska ut fra treningsveska og putt dem dit de egentlig skal – panteautomaten. Se bare disse lekre 0,6 liters SIGG-drikkeflaskene (kr.279) fra Jentesport.no.

Til geek chic-dama

Smartphone-hansker
Lekre retrohansker som gjør neglesprettfri smartphonebruk mulig om vinteren fra John Lewis. Nettbutikken shipper dessverre ikke til Norge, men ved bruk av den JetCarrier-lignende tjenesten My-UK-Mail.co.uk, kan du få dem i posten likevel.

Laptop-dekor
Det er ikke bare du som trenger pynt. På Etsy.com finner du flere klistremerker som gir laptopen det lille ekstra – og annet «geeky» stæsj.

Til luksusdyret

Designerprodukter
Ingen millionærer i nærmeste familie/vennekrets? Oppfordre dem til å gå sammen i spleiselag, og hjelp gjerne til selv med å ønske deg noe på tilbud. På TheOutnet.com selger de designervarer til opptil 75 prosent avslag.

SE OGSÅ: Gjør motekupp fra sofakroken

Eller du kan gå for noe som ikke er så svimlende dyrt i utganspunktet. Som et par lekre hansker eller ei lommebok fra Fashionmixology.no eller skjerf fra Net-a-porter.com.

Flere gavetips på nett - enten du ønsker deg det selv eller vil gi det til venninnene dine til jul? Del dem gjerne med andre lesere i forumet under.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer