JULEGAVEGUIDE: Her er noen tips til hva du kan kjøpe til dine nære og kjære - helt uten at det involverer stress og lange køer! Foto: Produsentene
JULEGAVEGUIDE: Her er noen tips til hva du kan kjøpe til dine nære og kjære - helt uten at det involverer stress og lange køer! Foto: Produsentene Vis mer

Julegave

Julegavene du kan kjøpe på nett

Bli ferdig med mye av handelen allerede nå, så kan du nyte førjulstida.

Publisert
Vi vet alle hvor kaotisk og masete det er å løpe rundt i butikker og på kjøpesentere i desember.

All kosen forsvinner, og ofte ender vi opp med å bare kjøpe noe for å kjøpe, rett og slett fordi butikkene er så overfulle av stressa mennesker at vi ikke får ro og fred til å finne den perfekte gaven.

Men i år vil vi unngå dette stresset! Førjulstiden er jo så fin, om vi bare får tid til å nyte den. Så i år skal vi krølle oss opp i sofaen, med en varm kakao eller et glass rødvin og shoppe julegavene på nett.

LES OGSÅ: Strikk fantastiske gaver selv!

Den store julegaveguide på nett


De fleste har mange de skal kjøpe julegaver til, og det er ikke alltid så enkelt å komme på ting til alle.

Her er noen tips du kan shoppe fra sofakroken!

Til venninnen

Det å kjøpe gaver til gode venninner er ofte ikke så vanskelig, for ofte ønsker de seg nogenlunde det samme som du selv ønsker deg. Gode kroppsprodukter, duftlys, undertøy og koseklær er sikre vinnere!

Kjøetips:


Til kjæresten

Dette er kanskje en av gavene du bruker mest tid på. Det er jo veldig hyggelig å gi en opplevelse, som for eksempel en konsert eller en weekendtur, men ønsker du å gi noe han kan pakke opp på selve julaften er for eksempel en klokke eller en pysj gaver som garantert vil falle i smak.

Kjøpetips:


LES OGSÅ: Slutt å ha dårlig samvittighet for alt

Til mamma og pappa

Selv om mor og far fortsatt setter pris på hjemmelagde julekort, er det jo hyggelig å gi en fin gave også. Og disse gavene funker minst like godt til svigerforelde også!

Kjøpetips:


Til de minste

Ingen elsker jul og gaver så høyt som barna! Og det skal ikke så mye til for å glede en liten jente eller gutt. Leker faller alltid i smak, og det er stas å ha noe å pusle med i romjulen.

Kjøpetips:


LES OGSÅ: Skjerfet du bør eie nå!

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer