Julegavetips

Julegavene som er perfekte til mannfolka

Her finner du nok noe som kommer til å falle i smak!

JULEGAVETIPS: Vi har funnet noen superfine julegaver til mennene i ditt liv. Foto: Shutterstock / KucherAV
JULEGAVETIPS: Vi har funnet noen superfine julegaver til mennene i ditt liv. Foto: Shutterstock / KucherAV Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Julen er en helt fantastisk tid, men tiden opp mot 24. desember er et gavemareritt for mange. Det er ikke lett å finne de perfekte julegavene til alle du skal kjøpe til. Og hvor skal man egentlig begynne å lete? Og hvis det er noen det er noen det kan være vanskelig å kjøpe gave til, så er det mannfolka. Eller er det det? Vi har nemlig funnet et hav av gaver til mennene i ditt liv.

LES OGSÅ: Mange nordmenn gruer seg til jul: - Jula skaper minner for de fleste av oss

Så dersom du stresser over å klare å rekke å kjøpe inn alle gaver før julaften, så ta det helt med ro. Her finner du noen til kjæresten, pappa, bror, sønn, onkel og kompiser - og det i alle prisklasser! Hva med en deilig parfyme, noen nye sneakers, en kul klokke, eller en kul teknologisk dings? 

Og når vi først er inne på teknologiske greier; sjekk ut denne saken med tech-gaver vi kvinner faktisk ønsker oss! Nei, det er ikke sånn at bare mannfolka ønsker seg det, altså. Og hvis du skulle trenge enda mer inspirasjon til hva du kan kjøpe til gutta, så kan du jo alltids sjekke ut denne saken fra årets farsdag! God shopping, og god jul!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer