Julegave:

Julegavene som koster litt ekstra

... men som til gjengjeld er SÅ fine.

TIL LUKSUSDYRET: Her er julegavene for deg som har tenkt å bruke litt ekstra penger i år. Foto: Scanpix
TIL LUKSUSDYRET: Her er julegavene for deg som har tenkt å bruke litt ekstra penger i år. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Selv om nordmenn bruker tusenvis av kroner på julegaver, betyr ikke det av vi bruker tusenvis av kroner på hver eneste gave. Nei, det er ganske sjelden man bruker flere lapper på en ting - spesielt når det kommer til klær. Ja, det er ganske ekstravagant å kline til med en svindyr veske eller klokke, men det går jo an å bare titte litt? Psst: Her er gavene til hun som elsker å sove!

Det er jo så mye fint der ute som har en litt høyere prislapp enn andre ting. Og ja, det er kanskje litt i overkant å bruke flere tusenlapper på en gave, men det går jo alltids an å spleise? Kanskje moren din har ønsket seg en ny klokke? Eller kanskje søsteren din har siklet på et par sko i evigheter? Hvem vet, kanskje blir det nok når søskenflokken (pluss pappa) går sammen med årets julegavebudsjett?

Skulle det vise seg at du hadde noen kroner til overs, er det jo ikke helt forferdelig om du spanderer en ekstra fin julegave på deg selv i år ... Men, det er ikke alltid lommeboka tilsier at store summer kan legges ut, så da får man bare ty til god, gammeldags vindushopping og finne fram sparegrisen.

LES OGSÅ: Dagens julegavetips! Til: Hun som ikke får nok av jakker

LES OGSÅ: Skoene som gjør deg klar for fest

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer