Skimmer, lepper, lakk og skygger:

Julens fineste sminke!

Hvilken look går du for i år?

FESTSMINKE: Her kan du boltre deg i lekre leppestifter og nydelige øyeskygger. FOTO: NTB Scanpix
FESTSMINKE: Her kan du boltre deg i lekre leppestifter og nydelige øyeskygger. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Nå kan vi boltre oss i sesongens mest funklende lakker, frekkeste leppestifter, flotteste skyggeskrin og skimmer som får huden til å gløde.

LES OGSÅ: Superfine julegaver til under 500 kroner!

SKIMMER

Skimmer er selve prikken over i-en på en festmakeup. Sesongens nyanser er vakre i gull og rosé, og kommer i både finpudrete og kremete konsistenser.

Tips!Litt skimmer eller glitter i øyekroken er veldig lekkert! Bruk også produktet på de punktene i ansiktet som du vil framheve, som kinnbeina og amorbuen.

LEPPER

Årets lepper skal helst være markerte med klassiske farger fra begynnelsen av 1900-tallet. 20-tallets dype lilla, 30-tallets vinrød, 40-tallets oransjerød og 50-tallets klare rødfarge er alle populære nå. De kommer som både helmatte, kremete og med skimmer. Aller hottest er du om du går for de helt matte.

Tips!Før du markerer leppene, er det lurt å skrubbe bort tørre skorper for at resultatet skal bli fint. Spesielt viktig er det når du går for en matt variant.

LES OGSÅ: Rawdah Mohamed deler sine skjønnhetsrutiner og hvordan hun lager glossy øyelokk!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer