Skimmer, lepper, lakk og skygger:

Julens fineste sminke!

Hvilken look går du for i år?

FESTSMINKE: Her kan du boltre deg i lekre leppestifter og nydelige øyeskygger. FOTO: NTB Scanpix
FESTSMINKE: Her kan du boltre deg i lekre leppestifter og nydelige øyeskygger. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Nå kan vi boltre oss i sesongens mest funklende lakker, frekkeste leppestifter, flotteste skyggeskrin og skimmer som får huden til å gløde.

LES OGSÅ: Superfine julegaver til under 500 kroner!

SKIMMER

Skimmer er selve prikken over i-en på en festmakeup. Sesongens nyanser er vakre i gull og rosé, og kommer i både finpudrete og kremete konsistenser.

Tips!
Litt skimmer eller glitter i øyekroken er veldig lekkert! Bruk også produktet på de punktene i ansiktet som du vil framheve, som kinnbeina og amorbuen.

LEPPER

Årets lepper skal helst være markerte med klassiske farger fra begynnelsen av 1900-tallet. 20-tallets dype lilla, 30-tallets vinrød, 40-tallets oransjerød og 50-tallets klare rødfarge er alle populære nå. De kommer som både helmatte, kremete og med skimmer. Aller hottest er du om du går for de helt matte.

Tips!
Før du markerer leppene, er det lurt å skrubbe bort tørre skorper for at resultatet skal bli fint. Spesielt viktig er det når du går for en matt variant.

LES OGSÅ: Rawdah Mohamed deler sine skjønnhetsrutiner og hvordan hun lager glossy øyelokk!

LAKKER

Julens neglelakker i dyp plomme, blålilla og vinfarger er virkelig sexy, og vi liker ekstra godt de med litt skimmer. Topp de skimmerløse med glitter av gull, eller la gullglitteret skinne for seg selv.

Tips!
Legg to lag underlakk om du kun skal bruke glitter, da er det enklere å fjerne lakken i etterkant. Legg også et lag overlakk slik at du ikke ødelegger strømper og tynne stoffer.

SKYGGER

Gråtoner er superhot til sesongens leppestifter. Om du vil være hakket mer vågal, kan du gå for vinterens knallfarger. De ultimate festfargene går i den gylne fargeskalaen fra champagne og til til kobber og bronse.

Tips!
Legg primer på øyelokket, så holder skyggen hele kvelden. Husk å la den tørke først!

LES OGSÅ: Gavene til hun som elsker hjemmespa!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer