Sminketrend:

Julens hotteste sminketrend

Nå er det ikke bare på juleverkstedet at du skal ta frem limstiften!

SMINKETREND: Flere mote- og beautyprofller blir sett med pålimte stener, paljetter og større glitter om dagen, blant annet norske Petra Henriette Rufi Graven. Foto: Instagram @petrahenriette
SMINKETREND: Flere mote- og beautyprofller blir sett med pålimte stener, paljetter og større glitter om dagen, blant annet norske Petra Henriette Rufi Graven. Foto: Instagram @petrahenriette Vis mer
Publisert

Trendene i mote- og skjønnhetsverdenen svinger seg raskere og raskere, mye takket være sosiale medier. Både TikTok og Instagram er naturlige steder å finne inspirasjon til eller lære seg nye stiler.

I det siste, er det særlig én ting vi merker oss: nemlig at flere tyr til limtuben for å gi kveldens sminkelook en ekstra dimensjon – bokstavelig talt – med pålimte stener, paljetter og større glitter.

Tilbehøret, også kalt face gems, er kanskje en noe overraskende måte å stråle på denne partysesongen – men Caroline Krager, moteansvarlig i Melk og Honning, mener det både beviser og minner om tingenes tilstand. Nå er så godt som alt lov.

– Begrensningene man forholdt seg til før – som at rouge skal dyttes forsiktig midt på kinnet, eyeliner skal ligge pent og pyntelig langs vippekanten og så videre – er i stor grad visket ut. Jeg synes det er utrolig fett at det er blitt et så fritt spillerom til å eksperimentere med sminke, sier Krager til KK.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer