Christmas Tree Brows:

Juletreøyebryn er blitt en greie på Instagram

Kommer du til å teste ut dette til årets julebord?

NY TREND: Denne jenta fant opp den nye brynstrenden «Christmas tree brows». Nå tar det helt av på Instagram. FOTO: Skjermdump fra Instagram @taytay_xx
NY TREND: Denne jenta fant opp den nye brynstrenden «Christmas tree brows». Nå tar det helt av på Instagram. FOTO: Skjermdump fra Instagram @taytay_xx Vis mer
Publisert

Mange trender har oppstått gjennom Instagram. De har riktignok ikke hatt den lengste levetiden, men vi ønsker de alltid velkomne med åpne armer. Folk er så fantastisk kreative, og det er så herlig å se alt de finner på. Husker du da noen plutselig byttet ut den sorte eyelineren mot en sterkere fargepalett og de malte på blomster i stedet for en skarp, sort strek? Eyelinertrenden ble raskt hot på Instagram, og før vi visste ordet av det, ble den blomstrete eyelineren en trend.

Det samme skjedde med «feather brows». Hashtaggen #featherbrows har så langt blitt brukt på over 100 000 bilder på Instagram. Klikker du deg inn der vil du finne bilder av folk som har fikset brynene sine på en ganske så spesiell og ny måte. Hashtaggen i seg selv forklarer egentlig hele konseptet: Du skal få brynene dine til å se ut som fjær. Kanskje ikke den mest hverdagslige looken, men vi blir likevel imponert og overrasket over kreativiteten og utførelsen hos folk!

Juletre som øyebryn

Men nå er det altså noen som har tatt «feather brows»-trenden et steg videre. Det var nok noen som virkelig hadde fått julestemningen over seg da disse øyenbrynene ble utviklet. Det var Instagram-brukeren «@taytay_xx» som først la ut bildene av de såkalte «christmas tree brows», altså juletreøyebrynene.

Så langt har bildet hennes fått over 40 000 likerklikk på Instagram, og flere internasjonale medier har plukket opp trenden. Deriblant Teen Vogue og Refinery29. Etter at «taytay_xx» la ut sine juleinspirerte øyebryn på bildedelingstjenesten, har flere og flere kastet seg på trenden. I bunn og grunn handler det hele om å lage greiner ut av hårene og deretter utsmykke brynene med paljetter som skal ligne på julekuler, og avslutte det hele med en stjerne.

Som sagt er det ikke bare «taytay_xx» som har lagt ut sine juletreøyenbryn. Under har vi samlet sammen noen av de morsomste og beste variantene. Kanskje dette er årets look til julebordet?

LES OGSÅ: Julegavetips: Til hun som elsker undertøy!
LES OGSÅ: Bli ny: - Hjelp meg ut av de svarte klærne!
LES OGSÅ: Dette må du vite om brynsproduktene dine

Et innlegg delt av Taylor R (@taytay_xx)

Et innlegg delt av Betzy1997 (@btsbe97)

Et innlegg delt av (@666ba.be)

Et innlegg delt av Karolina (@karol.zar)

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer