Christmas Tree Brows:

Juletreøyebryn er blitt en greie på Instagram

Kommer du til å teste ut dette til årets julebord?

NY TREND: Denne jenta fant opp den nye brynstrenden «Christmas tree brows». Nå tar det helt av på Instagram. FOTO: Skjermdump fra Instagram @taytay_xx
NY TREND: Denne jenta fant opp den nye brynstrenden «Christmas tree brows». Nå tar det helt av på Instagram. FOTO: Skjermdump fra Instagram @taytay_xx Vis mer
Publisert

Mange trender har oppstått gjennom Instagram. De har riktignok ikke hatt den lengste levetiden, men vi ønsker de alltid velkomne med åpne armer. Folk er så fantastisk kreative, og det er så herlig å se alt de finner på. Husker du da noen plutselig byttet ut den sorte eyelineren mot en sterkere fargepalett og de malte på blomster i stedet for en skarp, sort strek? Eyelinertrenden ble raskt hot på Instagram, og før vi visste ordet av det, ble den blomstrete eyelineren en trend.

Det samme skjedde med «feather brows». Hashtaggen #featherbrows har så langt blitt brukt på over 100 000 bilder på Instagram. Klikker du deg inn der vil du finne bilder av folk som har fikset brynene sine på en ganske så spesiell og ny måte. Hashtaggen i seg selv forklarer egentlig hele konseptet: Du skal få brynene dine til å se ut som fjær. Kanskje ikke den mest hverdagslige looken, men vi blir likevel imponert og overrasket over kreativiteten og utførelsen hos folk!

Juletre som øyebryn

Men nå er det altså noen som har tatt «feather brows»-trenden et steg videre. Det var nok noen som virkelig hadde fått julestemningen over seg da disse øyenbrynene ble utviklet. Det var Instagram-brukeren «@taytay_xx» som først la ut bildene av de såkalte «christmas tree brows», altså juletreøyebrynene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer