Stjel stilen:

Julia Roberts har sverget til denne stilen siden 80-tallet

Vil du stjele stilen til skuespilleren? Det er bare noen få grep som skal til.

JULIA ROBERTS: Superstjernen tar gjerne på seg antrekk i svart og hvitt. Foto: NTB Scanpix
JULIA ROBERTS: Superstjernen tar gjerne på seg antrekk i svart og hvitt. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Kjendiser er blant dem som ofte prøver ut nye trender, farger og mønster. Siden de skal på så utrolig mange røde løpere, intervjuer og eventer i løpet av et år, får de gjerne hjelp av stylister til å sette sammen de mest spektakulære antrekkene.

Julia Roberts (52) har fått hjelp av Elizabeth Stewart i svært lang tid, og selv om duoen sammen har prøvd både det ene og det andre, er det én ting som går igjen i garderoben til «Pretty Woman»-skuespilleren.

Helt siden 80-tallet har skuespilleren sverget til antrekk i hvitt og svart. Vi ser ofte Roberts på den røde løperen iført både dresser og kjoler, men ofte kommer plaggene i svart eller hvitt, eller en kombinasjon av de to.

Skjønner du hva vi snakker om? Det er altså ingen tvil om at Julia Roberts har falt for de nøytrale fargene. Selvfølgelig, vi ser henne støtt og stadig i mer fargesprakende antrekk også, men kombinasjonen av hvitt og svart er absolutt en av hennes favoritter.

Så dersom du ønsker å stjele stilen til Julia Roberts vet du hva du skal gjøre! Det burde også være ganske lett å kopiere antrekkene til skuespilleren siden de skandinaviske garderobene ofte består av svart og hvitt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer