Jimmy Choo

Kaffeproduktet du slett ikke trenger

Eller kanskje bare MÅ du ha denne designer-kaffeholder-tingen fra Jimmy Choo?

JIMMY CHOO-KAFFE-BONANZA: Så slår han til igjen, motedesigneren som liker å lage joggesko i slangeskinn til "beskjedne" 3600 kroner. Nå vil han kapre kaffebudsjettet ditt med en kaffekrusholder som bærer hans eksklusive navn. Biter du på? Foto: Produsenten (Collage: Per Ervland)
JIMMY CHOO-KAFFE-BONANZA: Så slår han til igjen, motedesigneren som liker å lage joggesko i slangeskinn til "beskjedne" 3600 kroner. Nå vil han kapre kaffebudsjettet ditt med en kaffekrusholder som bærer hans eksklusive navn. Biter du på? Foto: Produsenten (Collage: Per Ervland) Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Noen av oss er litt mer enn vanlig glad i kaffe. (Med noen mener jeg meg. Og med litt mer mener jeg uhorvelig mye). Ikke en dag uten. Og i motsetning til det min mor innbiller seg, kan jeg faktisk dytte nedpå både frysetørret hurtigkaffe og Tim Wendelboes premierte espresso med like stort engasjement. Men må jeg betale mellom 30 og 50 (!) kroner for en kopp, forventer jeg at det ikke skal være skvip. Dessverre blir jeg ofte skuffet. Likevel fortsetter jeg.LES OGSÅ: Dette bør du vite om kaffe

Kaffekongen Jimmy Choo?

Hver nordmann drikker 9,3 kg råkaffe i året, og inntar den stadig oftere i kaffebarer. Ingen tvil om at det er penger å tjene for de med gode ideer, og visst har motedesigner Jimmy Choo meldt seg på i konkurransen «kunsten å tjene penger som gress på folks kaffevaner». LES OGSÅ: Jimmy lanserer joggesko i slangeskinnFor den nette sum av 129,25 euro, eller 1005,31 norske kroner, ifølge dagens kurs, kan nemlig denne hendige lille designer-kaffeholder-tingen bli din på Net-a-porter-com. Hele poenget med den, er selvsagt at du ikke skal brenne deg. Et problem de færreste kaffe latte-elskere sliter med, siden denne drikken inneholder mye melk som ikke er så varm som en stor kopp svart kaffe. For hva er vel mer naturlig, enn å trippe inn på din lokale kaffebar og style opp pappkoppen med litt slangeskinn før du forlater sjappa? Hvis mønsteret, gud forby, kræsjer med resten av antrekket ditt, kan du alltids gå for den klassiske, svarte varianten.

JIMMY CHOO-KAFFEKOPP:

Tror du at du eller noen du kjenner kommer til å kjøpe denne?

Hvem er så ekstravagante?

Noe sier meg at selv hele verdens egen snobbejente, karakteren Blair Waldorf i tv-serien Gossip Girl, ville synes at denne er overflødig. Eller?Er dette kanskje produktet som alle egentlig vil ha, men ikke tør å innrømme?Jeg vet ikke. Men vi gjorde såpass store øyne i redaksjonen da vi så det på Net-a-porter (ekstern lenke) at vi måtte fortelle om det. Det viktigste er uansett å huske: Kaffe holder deg ung.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer