Kaley Cuoco:

Kaley Cuoco giftet seg i kjole med kappe

Det tok 400 timer å lage antrekket!

KALEY CUOCO: The Big Bang Theory-stjernen giftet seg med Karl Cook 30. juni. Foto: Scanpix
KALEY CUOCO: The Big Bang Theory-stjernen giftet seg med Karl Cook 30. juni. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert

To år etter at skuespiller Kayley Cuoco (32) skilte seg fra tennisspiller Ryan Sweeting (30), er hun gift på ny. I slutten av juni giftet hun seg med Karl Cook, sønn av milliardæren Scott Cook, og vielsen fant sted i San Diego, California.

Paret sa sine «ja» foran en gigantisk hestesko laget av blomster - et tema som gikk igjen gjennom hele bryllupet. Etterpå gikk nemlig det nygifte paret inn i en låve for å ta bilder. Da fikk man virkelig se alle detaljene på den fantastiske kjolen til «The Big Bang Theory»-stjernen.

Stylisten til Cuoco, Brad Goreski, skriver på Instagram at skuespilleren hadde på seg en spesialsydd kjole og cape fra Reem Acra. Kjolen er laget av 45 meter med silkechiffon og er dekorert med håndlagde blomsterapplikasjoner.

«Et team bestående av 10 syersker broderte kjolen for hånd. En prosess som tok over 400 timer», skriver stylisten.

LES OGSÅ: Hertuginne Meghans brudekjoledesigner har laget en ny kolleksjon kjendisene kommer til å elske

Detaljene på kjolen til 32-åringen er helt utrolige, men det som også skiller seg ut er kappen Cuoco valgte å bruke til. Selve kjolen er enkel med stropper og en korsettlignende overdel, mens underdelen faller fint ut fra kroppen. Det at hun valgte å kombinere den med en kappe satte virkelig kronen på verket.

Etterpå skiftet hun til en hvit blondejumpsuit og gjorde seg klar for å danse hele natten. Håret, som til vielsen hadde blitt satt opp i en knute bak i nakken og utsmykket med hårpynt fra Jennifer Behr, ble gjort om til en høyere hestehale.

Et innlegg delt av @normancook

Sminken var det Jaime Greenberg som sto for. Til People forteller makeupartisten at Cuoco ønsket en uanstrengt og naturlig look. På den store dagen la skuespilleren ut videoer og bilder på sin Instagram Story hvor hun viste fremgangsmåten på sminken.

Greenberg brukte blant annet budsjettvennlig sminke som CoverFX og Burt's Bees for å skape bryllupssminken. Og ja, hun så helt fantastisk ut!

LES OGSÅ: Her er jentene som vil leie ut klærne dine til Gunhild Stordalen og Jenny Skavlan

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer