Hårtips:

Kan håret gi deg et yngre utseende?

Her er frisørenes beste tips for et fresht hår!

UNG PÅ HÅRET: Det er ikke bare huden som må tas vare på for at man skal se ung og fresh ut. Foto: NTB
UNG PÅ HÅRET: Det er ikke bare huden som må tas vare på for at man skal se ung og fresh ut. Foto: NTB Vis mer
Publisert

Anti-age er et begrep de fleste av oss er godt kjent med. Vi blir jo tross alt bombardert med info om både produkter, mat og verktøy som skal få oss til å se yngre ut. Og det er jo ikke så rart, for hvem vil ikke se ung og fresh ut?

Midt i denne evige jakten på ungdom, ser det derimot ut som om vi har lett for å glemme en vesentlig del av oss: nemlig håret!

Tenker du over hvor mye håret ditt kan ha å si for hvor fresh du ser ut?

Slik kan håret holde deg ung

Birgit Flønes, som er daglig leder i B. Hair Molde, kan bekrefte at hår absolutt kan gi deg et løft. Men det er ganske individuelt hva som gjør susen.

- Når det gjelder hvilken frisyre og farge man burde ha for å se yngre ut, vil jeg si at det ikke er noe fasit. Det er helt individuelt hva man kler, noen kan se ung å sprek ut med en kort frisyre og grått hår, mens en annen på samme alder vil se mye eldre ut. Dette kommer helt an på hva man kler og hva frisyren og fargen fremhever, forteller Flønes til KK.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer