Naturlig skjønnhet:

Kan hjemmelaget hudpleie være like bra som dyre kremer?

Cecilie Blaksted lager skjønnhetsprodukter av ingredienser hun har i kjøkkenskapet.

BLOGGER: Cecilie står bak bloggen simplyfit.dk og instagram-kontoen @Cecilieblaksted, der deler hun flere tips om hvordan man kan erstatte de ferdigkjøpte skjønnhetsproduktene med hjemmelagde. FOTO: Instagram @Cecilieblaksted
BLOGGER: Cecilie står bak bloggen simplyfit.dk og instagram-kontoen @Cecilieblaksted, der deler hun flere tips om hvordan man kan erstatte de ferdigkjøpte skjønnhetsproduktene med hjemmelagde. FOTO: Instagram @Cecilieblaksted Vis mer
Publisert

Jakten på perfekt hud kan være slitsom og ikke minst dyr. Vi prøver ut hundre forskjellige kremer uten hell, og skapet fyller seg opp med utallige skjønnhetsprodukter til alle deler av kroppen.

Det du kanskje ikke visste er at alle disse forskjellige kremene faktisk kan erstattes med ting du allerede har hjemme. I alle fall mener Cecilie Blaksted det.

Endte med å bli en naturlig livsstil

Da danske Cecilie Blaksted var 19 år begynte hun å lage sine egne skjønnhetsprodukter av oljer og produkter hun fant hjemme.

I hennes bok «Naturlig Beauty», skriver hun innledningsvis hvordan olje hjalp mot urenhetene hun hadde i ansiktet som 19-åring, og hvordan dette ble starten på en helt ny livsstil.

«Suksessen jeg hadde med oljene, ga meg blod på tann og sparket i gang interessen min for hvordan jeg kunne ta vare på huden min på en helt naturlig måte», skriver hun i boken.

LES OGSÅ: 9 små endringer du kan gjøre i dag for å leve lengre

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer