Shorts

Kan man bruke shorts på jobb?

Shorts er sesongens store nøkkelplagg, men kan man bruke den på jobb? STYLEmags sjefredaktør Celine deler sine stiltips her!

Kan man bruke shorts på jobb?
Publisert
Sist oppdatert

Sommerens trender viser at shortsen kommer i tre lengder, og alle variantene er et hett nøkkelplagg denne sesongen, men til hvert sitt bruk.

 - Velg en kort og sexy shorts til stranden, og en elegant bermudashorts eller cityshorts til storbyferien. Shortsen som går over kneet, såkalte kulottes, er hett i motebildet akkurat nå, sier sjefredaktør Celine I. Aagaard.

Les også: 12 fine shorts vi vil bruke på fest

Kan man bruke shorts på jobb?

SHOP SHORTSENE: Mønstret shorts fra DKNY via net-a-porter.com, ca. kr 2000. Svart shorts fra H&M, kr 249. Svart- og hvit-mønstret shorts fra Zara, kr 279. Grå shorts fra Jason Wu via net-a-porter.com, ca. kr 8155. Hvit shorts fra Zara, kr 399. Svart shorts med detaljer i imitert skinn fra H&M, kr 199. Foto: Produsentene, Net-a-porter.com.

Kan man bruke shorts i et jobbantrekk?

 - Bermudashortsen er en av sommerens vinnere, og med et par høye hæler kan denne fint styles slik at det ikke blir for avslappet, forteller Celine, og legger til at selv de korte shortsene kan brukes på kontoret.

 - Har du et par korte shorts kan disse styles med lange støvletter og en blazer eller lang strikkegenser. Styr unna kort shorts og sneakers på arbeidsplassen - det kan fort bli litt for avkledd og sporty, tipser Celine.

Er det innafor med shorts i et arbeidsantrekk eller ikke? Hva synes du?

Ønsker du mer å lese fra STYLEmag? Sjekk vårt abonnementstilbud!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer