Tights

Kan tights forandre livet ditt?

Det hevder ihvertfall dette fyrverkeriet av en rockeartist og klesdesigner.

Foto: All Over Press
Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Vokalisten i Bandet The Gossip, Beth Ditto, har nylig lansert sin egen kles- og tilbehørskolleksjon.

Hun så seg lei på at det er vanskelig å finne kule klær for store jenter, og inngikk et samarbeid med den britiske kleskjeden Evans. Særlig syntes hun det var frustrerende å ikke finne tights som passet. Det har hun gjort noe med, melder FemailFirst. Kolleksjonen ble lansert 9. juli og har allerede solgt i store mengder.

- Fantastiske tights

Særlig er Beth fornøyd med tightsene hun har designet.
- Jeg er så stolt av disse! De kommer til å forandre folks liv, sier hun til FemailFirst.

Klærne er i retro-sti med høy 80-tallsfaktor, og byr på blant annet t-skjorter med trykk, kjoler i grafiske mønstre, feminine bikerjakker, syrebleikede dongeriskjørt og vesker med nagler. Ikke ulikt plaggene Beth Ditto gjerne tar på seg når hun skal på scenen.

Beth Ditto og Kate Moss er nære venninner. Foto: All Over Press
Beth Ditto og Kate Moss er nære venninner. Foto: All Over Press Vis mer

Klær som sitter fint

- Du skjønner, hvis du er feit, bør linningen på tightsen nå helt opp til under brystene. Da vil du få en jevn linje. Det er ikke nødvendigvis en hold-in, men ingenting kommer til å tyte ut på rare måter, sier Beth Ditto.


 • Hollywood tatt på senga
 • Stjernene som aldri spiser
 • Tar du i mot trendtips fra disse?

 • Venninne med Kate

  Beth Ditto og supermodellen Kate Moss er nære venner. Og det er Kate Moss som skal ha anbefalt Beth Ditto til designerjobben.

  Store linjer

  - Dette er viktig for meg. Snittet i klærne for tjukke personer må være annerledes. Selv ikke butikker for store jenter får det til. Folkene fra Evens skeptiske til noen av klærne jeg ville lage, men jeg sa: Stol på meg. Og når modellen fikk klærne på, sa de: Ok, vi skjønner det nå.

  Den nye kolleksjonen inneholder klær i størrelsen 14-32 (tilsvarer42-60 etter norske mål) og er i butikkene i Storbritannia og Irland nå. De er også tilgjengelige online på www.bethdittoatevans.co.uk, men vær obs på at Evans kun sender innen EU. Du kan for eksempel få varene poste restante til et postkontor i Sverige og hente dem der hvis du ikke har anledning til å reise til England selv.
  Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

  Vi bryr oss om ditt personvern

  kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer