Isabel Marant

Kaos på preshopping av Isabel Marants H&M-kolleksjon!

Det var kniving om plaggene og kø langt nedover gatene da H&M hadde preshopping av sitt nyeste designsamarbeid med stjernedesigneren Isabel Marant.

Kaos på preshopping av Isabel Marants H&M-kolleksjon!
Publisert
Sist oppdatert

 - Det var kniving om plaggene og flere ting ble revet bort fra butikkhyllene, forteller STYLEmag-redaktør Celine, som var en av de første heldige som fikk muligheten til å preshoppe av Isabel Marants kolleksjon for H&M.

Kaos på preshopping av Isabel Marants H&M-kolleksjon!

KØ: Køen strakk seg langt nedover gatene, og de tålmodige shopperne fikk servert kaffe mens de ventet på å komme inn i H&Ms flaggskipsbutikk i Bogstadveien i Oslo. Foto: Stella Vaage.

 - Det kan bli kaos på slike shoppingeventer! Jeg husker da Karl Lagerfeld-kolleksjonen i samarbeid med H&M kom, da ble jeg kloret av en annen kunde, forteller Celine, som så en dame som blødde fra pannen på gårsdagens shoppingevent.

Les også: Her er våre favoritter fra Isabel Marants H&M-kolleksjon

Kaos på preshopping av Isabel Marants H&M-kolleksjon!

KAOS: Kundene måtte stå i tre forskjellige køer for å endelig få shoppe fra Isabel Marants kolleksjon for H&M. Foto: Stella Vaage.

 - Det er lett å bli revet med på slike shoppingevent, og det var nok mange som trakk kortet for mer enn de hadde planlagt, sier Celine, som selv shoppet flere av Isabel Marants designerplagg for H&M.

Kaos på preshopping av Isabel Marants H&M-kolleksjon!

BLOGGERNE: STYLEmagbloggere Marie Ullevoldsæter og blogger Camilla Pihl var blant de spente shopperne som fikk muligheten til å skaffe seg klær fra Isabel Marants H&M-kolleksjon et halvt døgn før resten av verden. Foto: Stella Vaage.

Les også: Nå kan Isabel Marants catwalk-favoritter bli dine

I dag startet salget av Isabel Marant pour H&M i utvalgte H&M-butikker over hele verden.

 - Hvis det blir sånn som på gårsdagens preshopping tror jeg at salget kommer til å gå veldig bra! Jeg tror spesielt at basic-plaggene kommer til å bli veldig populære, både herre- og dame-kolleksjonen, forteller Celine.

Les også: STYLEmag møtte Isabel Marant i Paris

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer