Kåper

Kåpelengden alle kler

Høy, lav, slank eller formfull - denne er perfekt uansett!

KNELANGE KÅPER - FLATTERENDE PLAGG SOM ALDRI GÅR AV MOTEN: Vil du ha en svært anvendelig kåpemodell, går du for en som slutter midt på låret. Foto: (c) Fairchild Photo Service/Cond
KNELANGE KÅPER - FLATTERENDE PLAGG SOM ALDRI GÅR AV MOTEN: Vil du ha en svært anvendelig kåpemodell, går du for en som slutter midt på låret. Foto: (c) Fairchild Photo Service/Cond Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

En lekker kåpe gjør det så mye lettere å kle på seg hver dag. Og med et belte i livet - vips- så har du både fasong og midje.

I år er det voluminøse kåper og knytekåper som gjelder. Perfekt om vinteren, for da får du plass til både ullundertøy og en tykk strikkegenser under.

Lengden du bør velge

Så var det lengden, da. Vil du ha en svært anvendelig kåpemodell, går du for en som slutter midt på låret.

Dette er dessuten den mest klassiske lengden, for mens lange kåper går mye inn og ut av motebildet, kan du bruke en knelang kåpe år etter år.

Lengder som stopper midt på leggen, der leggen er på sitt tykkeste, kan nemlig få beina til å se både kraftigere og kortere ut enn de er.

Lange jakker passer også best til lange kropper. Er du petite, vil en kortere modell være det beste.

Velg gjerne en som er passe oversized, siden den gir deg både en elegant og avslappet stil, og er enkel å bruke i hverdagen.

Tips: Et belte i livet gir deg mer fasong. Om ikke jakken har et tilhørende knytebelte, kan du bruke et skinnbelte i en kontrastfarge for å få stilen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer