Natalie Portman på Oscar-utdeling:

Kåpen vekker oppsikt

Det er noe helt spesielt med skuespillerens antrekk.

OSCAR 2020: Ser du hva som er sydd inn i kåpen til Natalie Portman? Foto: NTB Scanpix
OSCAR 2020: Ser du hva som er sydd inn i kåpen til Natalie Portman? Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Årets gjeveste prisutdeling er i gang for fullt. I skrivende stund viser klokken 03.36 i Norge, men i Los Angeles er stjernene så vidt i gangen med festen.

Den røde løperen ble rullet ut foran Dolby Theatre på formiddagen, og rundt 14.30 ankom noen av verdens største kjendiser årets Oscar-utdeling. Se alle antrekkene her.

Blant kveldens gjester var Natalie Portman (38). Hun hadde kledd seg i gull og sort for anledningen. Antrekket besto av en flott kjole med broderinger i gull og en kåpe som hang på skuldrene hennes.

Tar man en nærmere titt på antrekk, legger man merke til noe annet som er brodert på. Nedover den sorte kåpen står det nemlig en rekke navn. «Gerwig» er blant navnene som står på kåpen, og vi tror at det var Little Women-regissøren Greta Gerwig som var i tankene til Portman og designeren da det ble sydd på.

Foto: NTB Scanpix
Foto: NTB Scanpix Vis mer
Foto: NTB Scanpix
Foto: NTB Scanpix Vis mer
Foto: NTB Scanpix
Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Jeg ville anerkjenne kvinnene som ikke fikk noen anerkjennelse på min egen måte, sier Portman mens LA Times-journalist Amy Kaufman filmer kåpen hennes.

Det har nemlig vært mye snakk om at det kun er menn som er nominert til prisen for årets beste regissør, og dette er faktisk ikke første gangen det har skjedd. Det er heller ikke første gangen Portman belyser nettopp dette!

For et par år siden skulle nemlig hun dele ut prisen for beste regissør, og benyttet seg derfor av anledningen til å introdusere de nominerte på denne måten:

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer