Kåpe

Kåpene du må sikre deg i høst

Lønner seg å handle raskt, dersom du vil sikre deg favoritten...

KÅPEN - HØSTGARDEROBENS HJØRNESTEIN: Har du en lekker kåpe i en modell og farge du kan bruke til alt, blir det gøy å kle på seg hver dag. Den gjør et hvilket som antrekk lekkert - uansett hva du har på deg. Fem store trender hos designerne er rosa, kamel, ruter, herreinspirert tweed, olivengrønt og fuskepels. Fra venstre Christian Dior, Max Mara, Isabel Marant, Max Mara og By Malene Birger. Foto: All Over Press
KÅPEN - HØSTGARDEROBENS HJØRNESTEIN: Har du en lekker kåpe i en modell og farge du kan bruke til alt, blir det gøy å kle på seg hver dag. Den gjør et hvilket som antrekk lekkert - uansett hva du har på deg. Fem store trender hos designerne er rosa, kamel, ruter, herreinspirert tweed, olivengrønt og fuskepels. Fra venstre Christian Dior, Max Mara, Isabel Marant, Max Mara og By Malene Birger. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Nå som det er skarpere i luften, er vi litt mer interessert i hva slags kåpe vi skal investere i.

Og siden vi vet hvor mye den har å si for et antrekk, for ikke å snakke om hele høstgarderoben, gjelder det å velge riktig.

En lekker kåpe gjør det jo så mye lettere å kle på seg hver dag. Og med et belte i livet - vips- så har du både fasong og midje.

Tips: Vær litt oppmerksom på hva slags ermer kåpen har. Dersom du ikke vil ha en modell med trekvartlange ermer i 50-tallsstil, som er så moderne nå, er det fint om ermene passer deg akkurat. For lange ermer vil trekke deg ned og få deg til å virke lavere.

Rosa - ja du tør!

EN AV HØSTENS HIT-KÅPER: En rosa kåpe er kanskje ikke det du vil bruke pengene dine på? Hvorfor ikke - den passer til alle farger, og lyser opp i høstmørket. Denne er lang og lekker, og gir deg midje og fasong (kr 2600, Ganni).  Foto: Produsenter
EN AV HØSTENS HIT-KÅPER: En rosa kåpe er kanskje ikke det du vil bruke pengene dine på? Hvorfor ikke - den passer til alle farger, og lyser opp i høstmørket. Denne er lang og lekker, og gir deg midje og fasong (kr 2600, Ganni). Foto: Produsenter Vis mer

Heldigvis har designerne og klesprodusentene skjønt at vi trenger en myk overgang fra sommer til høst, og forsyner oss med rosa kåper i store mengder. Her er det bare å forlyste seg i alle rosa nyanser - babyrosa, fuksia og sukkertøy.

 

Beige klassiker

KLASSIKER MED FRYNSER: Kr 1000, HM. Foto: Produsenter
KLASSIKER MED FRYNSER: Kr 1000, HM. Foto: Produsenter Vis mer

Ingen høst uten en elegant beige kåpe - den gir deg stil uansett hva du har på deg under, og finnes i alle prisklasser.

 

Chic i ruter

RUTER I GRÅTT OG ROSA: Kr 2300, InWear. Foto: Produsenter
RUTER I GRÅTT OG ROSA: Kr 2300, InWear. Foto: Produsenter Vis mer

Vi har ikke glemt grønsjheltene på 90-tallet, ei heller på klesfronten. Ruter i alle slags farger og fasonger er moderne denne høsten også. Går du for en litt grumsete fargepalett, kler du høstløvet perfekt.

Fuskepels/teddy

LUN OG LODDEN: I teddystoff (kr 700, Lindex). Foto: Produsenter
LUN OG LODDEN: I teddystoff (kr 700, Lindex). Foto: Produsenter Vis mer

Høstens kåper er lodne lune gode venner å ha. Hvorfor ikke gå for en teddy eller en fuskepels? De finnes i ulike farger, men går du for en lys beige variant, har du noe du kan bruke til alt.

Olivengrønt!

I OLIVENGRØNT SKINN: Kr 2795, Zara. Foto: Produsenter
I OLIVENGRØNT SKINN: Kr 2795, Zara. Foto: Produsenter Vis mer

En av høstens store farger er olivengrønt. Den litt grumsete nyansen er spesielt elsket av den franske designeren Isabel Marant. Fargen er nydelig til sort, hvitt og lyserosa - blant annet. 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer