Kåper

Kåpene som ikke blakker deg

20 kåper som ikke koster mer enn 1000 kroner.

PÅ TIDE Å FINNE KREM KÅPEN: Finn din favoritt til under 1000 kroner.  Foto: Produsenten
PÅ TIDE Å FINNE KREM KÅPEN: Finn din favoritt til under 1000 kroner. Foto: Produsenten Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Nå har antakelig sommerkjoler, dongerijakker og tøysko blitt stuet bort for vinteren, og du må atter en gang finne frem til luer, votter og jakker som holder deg varm. Og hva er vel ikke bedre gjennom både høsten og vinteren enn en god kåpe? Ikke bare holder den deg god og varm, men du vil alltid være velkledd. Tryll om den du har i skapet fra i fjor, eller se om du finner en ny favoritt blant kjøpetipsene under.

Jakken som kan brukes til alt

En lekker og anvendelig kåpe er et must i garderoben til enhver kvinne.Den setter prikken over i-en til antrekket på alle de festlige begivenhetene på vinteren, men tilfører også en helt ny look når du kombinerer den med et par enkle jeans og en strikkegenser.Det beste er at en god kåpe absolutt ikke trenger å koste skjorta, og det finnes et enormt utvalg i kjedebutikkene.

Finn din favoritt her:

LES OGSÅ: Sjekk ut H&Ms nye designerkolleksjon

Den må ikke være svart

Det sikreste valget når du skal kjøpe en ny kåpe er naturligvis å velge en svart modell. Men det skader aldri å prøve noe nytt, og denne sesongen vil du finne et bredt spekter av lekre farger. Burgunder, smaragdgrønt og marineblått er bare noen av de mange fine fargene som går igjen. Ellers fortsetter også trenden hvor det er kombinert både forskjellige farger og materialer på plaggene, og det er derfor lettere å hvert fall få et lite innslag av farge - uten at det preger hele jakken. For eksempel vil en beige kåpe med ermer og lommer i skinn, straks gjøre den litt mer spennende. Denne høsten og vinteren vil du også finne mange oversized kåper, som gir jakken et mer hverdagslig preg enn mange andre varianter. LES OGSÅ: Nå kommer denne butikken til Norge

Vit hva du betaler for

Som vi har skrevet om tidligere kan du få mye for pengene, selv om kåpen er rimelig. Det er nemlig også forskjell på billigkåper. Husk derfor alltid å sjekke merkelappen. En kåpe i 100 prosent akryl og en kåpe i 60 prosent ull kan gjerne koste like mye. En høy ullprosent er å foretrekke, da ull varmer bedre og holder seg penest over tid.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer