Kåper

Kåper du kan bruke hele vinteren

11 varianter som passer både julebord og hverdag.

FLERFUNKSJONELLE: Disse kåpene funker både til julebordsantrekket og til jeans og andre hverdagsklær.Informasjon om forhandlere og produsenter finner du i bildeserien lenger ned i saken. Foto: Produsentene/Forhandlerne
FLERFUNKSJONELLE: Disse kåpene funker både til julebordsantrekket og til jeans og andre hverdagsklær.Informasjon om forhandlere og produsenter finner du i bildeserien lenger ned i saken. Foto: Produsentene/Forhandlerne Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Så kom kulda. Og det var selvsagt like overraskende som ifjor.

Skinnjakker og tynne trenchcoats får deg ikke lenger til å holde varmen. Med mindre ullgenseren er på plass under.

Vinterens mange kåper kan imidlertid holde deg god og varm utover vinteren. Sørger du i tillegg for at den er stilig og anvendelig, klarer du deg med samme kåpe til hverdags og til julens mange fester.

Dress opp og ned

Kåper i relativt nøytrale snitt og farger kan dresses både opp og ned.

Samtidig har kåpene i bildeserien under gjerne små detaljer som gjør dem unike, det være seg en rysjekant, nagler, litt kunstskinn eller lekre knapper.

De rette, lange modellene passer best for deg som ønsker en smal silhuett. Til julebordet vil de være fine til ettersittende kjoler eller buksedress. Til hverdags passer de bra til smale jeans.

LES OGSÅ: Julebordets mest trendy kjole

Husk strømpene

Innsvingte kåper er perfekt til den ladyinspirerte stilen som har herjet i høst. 50-tallskjoler med smale liv får en god makker i tilsvarende kåper. Kombiner med høyhælte støvletter ute (pass på hålka!) og spisse pensko inne.

Til korte kjoler passer både rette og innsvingte kåper. Match med lekre, gjerne litt tykke strømper, slik ta du holder varmen ute, om du så bare skal inn og ut av taxien.

Se våre forslag her:LES OGSÅ: Vinterens mest trendy yttertøy

Armystilen herjer fortsatt, og militærinspirerte jakker og kåper ses overalt. Disse tilfører et litt røft og maskulint preg til antrekket ditt, men stilen kan gjøres feminin ved at du for eksempel kombinerer med lekre støvletter, perlekjeder i halsen eller kanskje en kul hatt?

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer