Kåper

Kåper med pangeffekt

Hvis du velger en av disse i vinter, blir du fin uansett.

SØTT SKRÅBLIKK PÅ VERDEN: Designere som Christian Dior (bildet i midten) er i fargerikt humør denne høsten, og har dyppet sine kåper i jordbær, plomme og bringebær. Til venstre en luksuskåpe i prinsessestil (kr 7000, Miu Miu) og helt til høyre en dobbeltspent variant i militærstil (kr 800, H&M).
SØTT SKRÅBLIKK PÅ VERDEN: Designere som Christian Dior (bildet i midten) er i fargerikt humør denne høsten, og har dyppet sine kåper i jordbær, plomme og bringebær. Til venstre en luksuskåpe i prinsessestil (kr 7000, Miu Miu) og helt til høyre en dobbeltspent variant i militærstil (kr 800, H&M). Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Noen vinterdager er verre enn andre. Det er mørkt ute, vanskelig å komme seg ut av senga og huden har mistet all sin glød fra sommerferien. I slike stunder er det siste du trenger den svarte kåpen og det grå skjerfet du vanligvis bruker til alt. Hvorfor ikke våge å ta på deg en frisk og fargesprakende jakke i trendy bærfarger i stedet, for å få litt fart på humøret?
 • Les også: Vinterens klassiske kåper
 • Mye å velge i

  Vinterens kåper i ulike nyanser av rosa, rødt og lilla er alt fra feminine og yndige til dobbeltspente tøffinger inspirert av uniformer i militæret.
 • Les også: 30 kåper som gjør deg hot
 • Velg gjerne en variant à la 60-tallet eller i empiresnitt med puffermer og store krager. Tweedkåper i engelsk stil og klassiske trenchcoats er også slagere. Uansett blir du velkledd, når du velger en farge som virkelig kler deg.

  Kan brukes til alt

  Til tross for de muntre fargene, kan disse kåpene kombineres på alle slags vis. Til trange jeans, tjukke tights, kjoler, shorts og skyhøye stiletter.Disse fargene passer dessuten spesielt godt til basisfarger som grått, hvitt og sort samt til blått dongeristoff.

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer