Undertøy

KappAhl lanserer «Fifty Shades of Grey»-undertøy

Bli like hot som Anastasia Steele fra den erotiske bestselgeren.

«FIFTY SHADES OF GREY» HAR NÅ BLITT UNDERTØY: Kolleksjonen er designet av KappAhl, og slippes i butikken onsdag 6. november.
«FIFTY SHADES OF GREY» HAR NÅ BLITT UNDERTØY: Kolleksjonen er designet av KappAhl, og slippes i butikken onsdag 6. november. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Først var det bare en bok vi leste i skjul på trikken. Nå har den dampende hete bokserien «Fifty Shades of Grey» overgått både «Harry Potter» og «DaVinci koden», og ligger på svært mange kvinners nattbord.

Og for de aller ivrigste leserne, er det nå mulig å kle seg litt som bokens hovedperson, Anastasia Steele.

Den norske kleskjeden KappAhl har nemlig designet en helt egen undertøyskolleksjon sammen med bokens forfatter, E. L. James, som kommer i butikk onsdag 6. november.I SORT, RØDT OG KREM: Kolleksjonen inneholder alt fra hipstertruser, g-streng, balconette-bh-er og push-up. Bh-ene skal koste fra 130 kroner. Foto: Cecilie Leganger
I SORT, RØDT OG KREM: Kolleksjonen inneholder alt fra hipstertruser, g-streng, balconette-bh-er og push-up. Bh-ene skal koste fra 130 kroner. Foto: Cecilie Leganger Vis mer

Hot og sensuell kolleksjon

«Fifty Shades of Grey by KappAhl» har både undertøy og tilbehør å by på. Her kan vi velge mellom bh-er med blonder, stay-ups, truser, neglisjeer og morgenkåper.

Selv et sølvgrått slips, et halskjede med nøkkelanheng og en elegant øyenmaske i svart blonde er å få tak i.

Fargene som går igjen er grått, krem, svart og selvsagt rødt, en farge vi vet spesielt menn er ekstra glad i.

Og undertøyet skal være tilpasset kvinner i alle størrelser, former og fasonger.

- Det er en sexy kolleksjon som skal passe for alle, og det skal føles behagelig på, sier Annelie Lindvall Brunsvik, motepresseansvarlig hos KappAhl Norge, til KK.no.

Inspirert av boken

Kolleksjonen er også full av referanser til boken, så dersom du har lest den vil du finne flere hint til hendelser som skjer underveis.

SE FLERE BILDER FRA KOLLEKSJONEN HER:


BESTSELGER: E. L. James holder i boken sin Fifty Shades of Grey - nå kommer undertøyet inspirert av romanen. Foto: All Over Press
BESTSELGER: E. L. James holder i boken sin Fifty Shades of Grey - nå kommer undertøyet inspirert av romanen. Foto: All Over Press Vis mer

- Det har vært veldig spennende og lærerikt å være involert i en slik prosess, fra produksjon av konsept til design og sluttresultat. Jeg har vært ytterst involvert i alle ledd i designprosesen, og mine ideer og forslag synes tydelig i kolleksjonens plagg, sier forfatter E. L. James selv i forbindelse med lanseringen av kolleksjonen.

Solgt som hakka møkk

Du har helt sikkert fått med deg alt snakket om den erotiske bokserien «Fifty Shades of Grey». Kort fortalt handler den om den 22 år gamle studenten Anastasia Steele som blir forført og dominert av den unge entreprenøren Christian Grey.

Det er den britiske forfatteren E. L. James som står bak trilogien. Da første bok ble utgitt i pocketversjon, slo den rekorden for antall solgte kopier på en uke, med 205.000 solgte.

I Storbritannia slo boken blant annet salget til «Harry Potter» og «DaVinci koden», ifølge New York Observer.

I tillegg skal det nå lages en film basert på bøkene, med Dakota Johnson (datter av Don Johnson) og undertøysmodell Jamie Dornan i hovedrollene. Det er ventet at innspillingen stater i desember.
RØD BH MED SORTE BLONDER: Kolleksjonen har bh-er og truser i alle størrelser og fasonger. Foto: Cecilie Leganger
RØD BH MED SORTE BLONDER: Kolleksjonen har bh-er og truser i alle størrelser og fasonger. Foto: Cecilie Leganger Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer