Undertøy

KappAhl lanserer «Fifty Shades of Grey»-undertøy

Bli like hot som Anastasia Steele fra den erotiske bestselgeren.

«FIFTY SHADES OF GREY» HAR NÅ BLITT UNDERTØY: Kolleksjonen er designet av KappAhl, og slippes i butikken onsdag 6. november.
«FIFTY SHADES OF GREY» HAR NÅ BLITT UNDERTØY: Kolleksjonen er designet av KappAhl, og slippes i butikken onsdag 6. november. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Først var det bare en bok vi leste i skjul på trikken. Nå har den dampende hete bokserien «Fifty Shades of Grey» overgått både «Harry Potter» og «DaVinci koden», og ligger på svært mange kvinners nattbord.Og for de aller ivrigste leserne, er det nå mulig å kle seg litt som bokens hovedperson, Anastasia Steele. Den norske kleskjeden KappAhl har nemlig designet en helt egen undertøyskolleksjon sammen med bokens forfatter, E. L. James, som kommer i butikk onsdag 6. november.Hot og sensuell kolleksjon«Fifty Shades of Grey by KappAhl» har både undertøy og tilbehør å by på. Her kan vi velge mellom bh-er med blonder, stay-ups, truser, neglisjeer og morgenkåper. Selv et sølvgrått slips, et halskjede med nøkkelanheng og en elegant øyenmaske i svart blonde er å få tak i.Fargene som går igjen er grått, krem, svart og selvsagt rødt, en farge vi vet spesielt menn er ekstra glad i.Og undertøyet skal være tilpasset kvinner i alle størrelser, former og fasonger.- Det er en sexy kolleksjon som skal passe for alle, og det skal føles behagelig på, sier Annelie Lindvall Brunsvik, motepresseansvarlig hos KappAhl Norge, til KK.no.Inspirert av bokenKolleksjonen er også full av referanser til boken, så dersom du har lest den vil du finne flere hint til hendelser som skjer underveis.SE FLERE BILDER FRA KOLLEKSJONEN HER:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer