Onepiece

Kardashian/Jenner-klanen fronter norsk merke

- De ba om å få dresser til hele familien, sier med-grunnlegger bak merket Thomas Adams.

SPONSET AV NORSK MERKE: Kylie (t.v.) og Kris Jenner (t.h.) la nylig ut innlegg på Instagram-kontoen sin hvor de både delte tilbud, link og hvor mye de elsket det norske merket Onepiece.  Foto: Splash News
SPONSET AV NORSK MERKE: Kylie (t.v.) og Kris Jenner (t.h.) la nylig ut innlegg på Instagram-kontoen sin hvor de både delte tilbud, link og hvor mye de elsket det norske merket Onepiece. Foto: Splash News Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KK.NO: Kris Jenner (60) ringer inn julen på sin Instagramkonto og har fylt opp hele huset med glitrende lys. Men ikke nok med det, i tillegg deler også moren til Kardashian/Jenner-klanen ut et spesielt julegavetilbud til sine 9,9 millioner følgere. 

Jenner står nemlig foran sitt opplyste juletre i en jumpsuit fra det norske merket Onepiece og har skrevet teksten «@Onepiece jumpsuiten er den beste julegaven noensinne!!!». Jenner avslutter det hele med å hashtagge #NorwegianStreetwear.

LES OGSÅ: Nettbutikkgigant lanserer samarbeid med stort motehus

 

- De ba om å få dresser til hele familien

Thomas Adams, med-grunnlegger bak det norske merket, sier til KK.no at det var Kardashian/Jenner-familien som ba om å få jumpsuiter til hele familien for Thanksgiving. 

Jenner nevner også at merket er norsk, og Adams forteller at det var viktig for Onepiece å få med nettopp dette.

- Ja, vi spurte om de kunne nevne #NorwegianStreetwear. Vi er stolte av å være et norsk merke. Det er ikke veldig mange norskeide klesmerker som er store i utlandet. Folk ser på norsk og skandinavisk design som moderne og av høy kvalitet. Det må vi få frem, sier Adams.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer