Karl Lagerfeld

Karl skapte kaos i Paris!

Det var ville tilstander da Karl Lagerfeld lanserte sine dufter på Palais Brogniart i går kveld. Starstruck moteelite fra hele verden var fløyet inn for lanseringen og et glimt av legenden Karl Lagerfeld.

Karl skapte kaos i Paris!
Publisert
Sist oppdatert

 - Karl Lagerfeld er en levende legende! Han er et ikon og en designer helt utenom det vanlige, sier STYLEmag-redaktør Celine I. Aagaard, som var på plass på Le Palais Brogniart i Paris sammen med Karl og moteelite fra hele verden, deriblant Vogue, Vanity Fair, L'Officiel, GQ og Harper's Bazaar.

Forventningene til å få et glimt av den 80 år gamle motekongen Karl Lagerfeld var vel så store som forventningene til duftene, og da Karl ankom med et entourage av livvakter og personlige assistenter drøyt en time etter feststart tok det fullstendig av.

 - Jeg tror nesten ikke jeg har sett voksne mennesker bli så starstruck før, forteller Celine.

 - Sist gang jeg opplevde noe lignende må ha vært da jeg møtte Michael Jackson i Monaco for 10-12 år siden!

Karl skapte kaos i Paris!

KAOS I PARIS: STYLEmag-redaktør Celine I. Aagaard var blant de eksklusivt inviterte til Karl Lagerfelds parfymelansering i Paris i går, og fikk oppleve kaoset da motelegenden Karl ankom festen. Foto: Celine I. Aagaard. 

Det er ikke første gang Karl Lagerfeld lanserer dufter, men tidligere har det vært med vekslende suksess. Denne gangen er ikke noe overlatt til tilfeldighetene. Karl er en hardarbeidende mann og for kun en uke siden holdt han Chanels motevisning for den kommende høsten og vinteren under moteuken i Paris.

Les også: Vi møtte Viktor & Rolf på duftlansering i Paris

 - Jeg elsker parfymer. Jeg har jobbet med dufter tidligere og er veldig glad for at jeg får lansere nye nå! Jeg elsker kvinnedufter og jeg elsker herredufter. De gjør livet vakrere. Det er som mote for nesen, uttalte Karl før gårsdagens lanseringsfest.

Se også: Se hele den unike Chanel-visningen her!

Karl skapte kaos i Paris!

KARL LAGERFELD PARFUMS: Karl Lagerfeld lanserte i går en kvinneparfyme og en herreparfyme. Foto: Produsentene.

Karl ankom festen naturligvis iført svart og hvitt, og som alltid med solbriller og kjørehansker. Livvakter sørget for å ha all presse på en god armlengdes avstand, og kameraer ble dyttet vekk om de kom for nærme. Kun hans aller nærmeste fikk vekslet noen ord med han, deriblant modell og Karl sin muse for herreduften, Baptiste Giabiconi, samt et knippe kjente franske skuespillere som var på plass for å hedre motekongen.

Karl skapte kaos i Paris!

KARL & BAPTISTE: Karl Lagerfelds muse for herreparfymen er modell og gode venn Baptiste Giabiconi. Karl og Baptiste har tidligere feriert på St. Tropez sammen. Foto: All Over.

Nå kan du også kjøpe klær i Norge signert designeren. Holzweiler Agency har agenturet på Karl Lagerfeld og merket har blitt godt mottat i Skandinavia.

- Vi ser at det skjer mye spennende med Karl Lagerfeld, spesielt i det Skandinaviske markedet, det er et spennende varemerke i stadig utvikling. I tillegg til å lage svært gode  kolleksjoner har de et av de sterkeste mest kjente merkenavnene i bransjen, forteller Hein Irgens fra Holzweiler Agency.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer