Fam Irvoll

- Kast UGGsa dine i søpla!

Fam Irvolls motevenner har talt. De lysebrune, lubne støvlene må bort.

Chritina Fraas har satt en rød sløyfe i håret, Maria Hagerup har stylet Bik Bok-jakka med biter av Bambi. Linn Heidi Slåttøy liker at alle ringene har en historie, og Martha Bakken har pyntet seg med sukkertøyhårbånd fra Fam Irvoll.  Foto: Per Ervland
Chritina Fraas har satt en rød sløyfe i håret, Maria Hagerup har stylet Bik Bok-jakka med biter av Bambi. Linn Heidi Slåttøy liker at alle ringene har en historie, og Martha Bakken har pyntet seg med sukkertøyhårbånd fra Fam Irvoll. Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se for deg et par UGGs. Brune, klumpete og med salte sørgerender. Og så ser du for deg et par høyhælte, rosa, glitrende sko. Hva er kulest? Hvem vil du være?

- Må kastes

- UGGs er det verste jeg ser. Og jeg ser det hver dag. Det er ingen som ser bra ut i slike støvletter, de burde kastes i søpla, sier Christina Fraas til KK.no. Hun er fan av Fam Irvoll, og var på Oslo Fashion Week onsdag for å se visningen av designerens kolleksjon som er i salg fra høsten av.

Mer mot med mote

Hvordan kan norske kvinner bli bedre til å kle seg? - De er litt pysete, og burde bli flinkere til å våge mer. Klær og stil skal være gøy! Mange kler seg opp nå når det er Fashion Week, men de burde våge mer resten av året også, sier Christina Fraas. Kama Sofie Slåttøy Jannang er også fan av Fam Irvoll. - Klær er for morsomt til at man bare kan ha én stil livet ut, sier hun til KK.no.

Fashionistaene som elsker Fam - Se hva de mener om mote her:

Circus Irvoll

At Fam Irvoll er definitvt er noe rosa og glitrende er det liten tvil om. Onsdag holdt hun en eventyrlig sirkusvisning for fashionistaene som kom for å se hennes nye kolleksjon på Oslo Fashion Week onsdag.

Se Fam Irvolls nye kolleksjon her:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.