Fam Irvoll

- Kast UGGsa dine i søpla!

Fam Irvolls motevenner har talt. De lysebrune, lubne støvlene må bort.

Chritina Fraas har satt en rød sløyfe i håret, Maria Hagerup har stylet Bik Bok-jakka med biter av Bambi. Linn Heidi Slåttøy liker at alle ringene har en historie, og Martha Bakken har pyntet seg med sukkertøyhårbånd fra Fam Irvoll.  Foto: Per Ervland
Chritina Fraas har satt en rød sløyfe i håret, Maria Hagerup har stylet Bik Bok-jakka med biter av Bambi. Linn Heidi Slåttøy liker at alle ringene har en historie, og Martha Bakken har pyntet seg med sukkertøyhårbånd fra Fam Irvoll. Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert


Se for deg et par UGGs. Brune, klumpete og med salte sørgerender. Og så ser du for deg et par høyhælte, rosa, glitrende sko.

Hva er kulest? Hvem vil du være?

- Må kastes

- UGGs er det verste jeg ser. Og jeg ser det hver dag. Det er ingen som ser bra ut i slike støvletter, de burde kastes i søpla, sier Christina Fraas til KK.no.

Hun er fan av Fam Irvoll, og var på Oslo Fashion Week onsdag for å se visningen av designerens kolleksjon som er i salg fra høsten av.

Mer mot med mote

Hvordan kan norske kvinner bli bedre til å kle seg?
- De er litt pysete, og burde bli flinkere til å våge mer. Klær og stil skal være gøy! Mange kler seg opp nå når det er Fashion Week, men de burde våge mer resten av året også, sier Christina Fraas.

Kama Sofie Slåttøy Jannang er også fan av Fam Irvoll.
- Klær er for morsomt til at man bare kan ha én stil livet ut, sier hun til KK.no.

Fashionistaene som elsker Fam - Se hva de mener om mote her:
Circus Irvoll

At Fam Irvoll er definitvt er noe rosa og glitrende er det liten tvil om. Onsdag holdt hun en eventyrlig sirkusvisning for fashionistaene som kom for å se hennes nye kolleksjon på Oslo Fashion Week onsdag.

Se Fam Irvolls nye kolleksjon her:
LES OGSÅ:
Stjernene elsker Fam Irvoll.

Alle elsker Fam

Under moteuka i fjor høst serverte hun motefolket både striptease og nakenhet.

Norske kjendiser har for lengst trykket Fam Irvolls design til sitt bryst. Mira Craig, Mariann Thomassen, Samsaya og Charlotte Thorstvedt er alle fans av den fargerike designeren Fam Irvoll. Men hun blir også lagt merke til internasjonalt.

Også popdivaen Lady Gaga har uttalt seg i rosende vendinger om Fam, og popprinsen Mika bruker hennes strikkede muffins i videoen «We Are Golden».

Men det stopper ikke der.

Beyoncé neste?

Irvolls PR-byrå I London har nylig lånt ut designerens klær til flere store stjerner. Rihannas stylist har lånt plagg, i tillegg til Lady Gaga. Og selv R&B-dronningen Beyoncé blir kanskje å se i klær fra Fam Irvoll, etter at hennes stylist lånte flere av plaggene denne uka.

- Det er kjempegøy at hun kanskje ønsker å bruke noe. Skikkelig morsomt, sier Fam til KK.no

Prisbelønnet

Fam Irvoll fikk også en gjev pris onsdag. Hun fikk 100 000 kroner fra Innovasjon Norge for å videreutvikle designet sitt for et kommersielt marked.

Se hvordan det gikk da KK.no testet Fam Irvolls kolleksjon.

Christina Fraas slår et slag for humor og moro i påkledningen. Det skal være morsomt å kle seg, sier hun.
Christina Fraas slår et slag for humor og moro i påkledningen. Det skal være morsomt å kle seg, sier hun. Vis mer
Fam Irvoll fikk tirsdag 100 000 kroner fra Innovasjon Norge for å videreutvikle sin design for et kommersielt marked.
Fam Irvoll fikk tirsdag 100 000 kroner fra Innovasjon Norge for å videreutvikle sin design for et kommersielt marked. Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer