Catwalk

Kaster klærne for Playboy

Glem catwalken. Nå er det Playboy som gjelder for supermodell og fotograf Helena Christensen.

Helena Christensen har ingen problemer med å la klærne falle så lenge bildene blir smakfulle.
Helena Christensen har ingen problemer med å la klærne falle så lenge bildene blir smakfulle. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Selv om hun fortsatt er å se på catwalken for de hotteste designerne innimellom, har den danske skjønnheten vært mest kjent for sine interiør- og gavebutikker Butik i Soho og Notting Hill de siste årene.

Men Helena Christensens karriere som modell er definitivt ikke over. 38-åringen regnes som en av verdens mest sexy kvinner fortsatt, og skjørtejegeren Hugh Hefner har prøvd å få henne til å stille opp i amerikanske Playboy flere ganger.

Christensen har derimot takket nei til herremagasinet hver gang, men for den franske utgaven kan lykken være snudd, ifølge danske Ekstrabladet.

- Jeg har blitt spurt flere ganger om å stille opp i det amerikanske Playboy. Men jeg har alltid sagt nei, fordi deres måte å ta bilder på er ikke min stil. Den franske utgaven er noe helt annet. De tar lekre bilder i stil med Vogue og Purple Magazine, sier Helena til bladet flash!.

Så lenge bildene faller i supermodellens smak, har hun ingen betenkeligheter med å la klærne falle:

- Jeg har ingen problemer med å vise fram kroppen min. Men jeg gjør det kun hvis det er en god fotograf og en smakfull serie.

Når fotoshooten skal skje er derimot ikke helt klart enda.

- Det er ikke planlagt noe konkret, for jeg har rett og slett ikke tid akkurat nå, sier Helena.


Les også:
 • Supermodell til Notting Hill
 • Helena Christensen er modell igjen
 • Verdens vakreste kvinner


 • Helena Christensen er en av de opprinnelige supermodellene som herjet på 90-tallet, sammen med celebriteter som Cindy Crawford, Christy Turlington og Claudia Schiffer.
  Helena Christensen er en av de opprinnelige supermodellene som herjet på 90-tallet, sammen med celebriteter som Cindy Crawford, Christy Turlington og Claudia Schiffer. Vis mer
  Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer