Kate Middleton

Kate-effekten er verdt svimlende summer

Så mye er hun verdt som moteinfluenser.

VERDT SIN VEKT I GULL: Hertuginne Kate Middleton er verdt svimlende summer for den britiske moteindustrien. FOTO: NTB
VERDT SIN VEKT I GULL: Hertuginne Kate Middleton er verdt svimlende summer for den britiske moteindustrien. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

At Kate Middleton skaper overskrifter er det ingen tvil om. Også motemessig har hertuginnen fått mye oppmerksomhet, og det er ikke uten grunn at det snakkes høyt om «Kate-effekten».

Men oversatt i kroner og øre, hvor mye er hertuginne Kate egentlig verdt som moteinfluenser? Svaret er; mye penger.

Newsweek har nemlig gjort et mer eller mindre kjapt overslag på hva hun er verdt for den britiske moteindustrien. Og det viser seg at hun er verdt sin vekt i gull.

Hertuginnen har fått mye ros for å blande dyr og billig mote. Og hver gang hun har på noe så skyter søketrendene i været.

«Vi elsker at hun blander high street med high fashion, deler kjoler med moren, har på joggesko på tur med hunden i Kensington Gardens, stikker innom det lokale kjøpesentret og har smykker med moderne halvedelstener», skriver Newsweek. «Det kan vi også gjøre. Hun er nabojenta. Vår nabojente», fortsetter de.

Kate-effekten kan være verdt så mye som 1 billion britiske pund for den britiske moteindustrien, ifølge Newsweek.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer