Kate Middleton

Kate er den største gjenbruksprinsessen

Hertuginnen av Cambridge bruker klærne sine om og om igjen.

GJENBRUKSPRINSESSE: Klærne til Kate koster, men hun bruker dem ofte. Her ser du Kate i sin M Missoni-jakkekjole som hun har brukt to ganger på to måneder.  Foto: All Over Press
GJENBRUKSPRINSESSE: Klærne til Kate koster, men hun bruker dem ofte. Her ser du Kate i sin M Missoni-jakkekjole som hun har brukt to ganger på to måneder. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
I kjendisverden er det ofte negativt å bli sett med det samme antrekket to ganger på spesielle anledninger. Men Kate Middelton er i en klasse for seg selv. Antrekkene hennes koster riktig nok mye, men hun bruker de ofte.Nylig ble hertuginnen sett i sin M Missoni-jakkekjole i blå tweed for andre gang på to måneder. Denne gangen hadde hun kombinert antrekket med en fancy hatt fra Rachel Trevor Morgan og et par svarte pumps, som hun ofte bruker.

Ofte sett i de samme skoene

Kate har fått rykte på seg for at hun bruker klærne sine flere ganger, skriver Daily Mail (ekstern lenke), som tydeligvis er overrasket over at hertuginnen gjør som folk flest.Men det er vanskelig å tolke om de liker det eller ikke. 8. juni kritiserte samme avis Kate (ekstern lenke) for hennes gjenbruk og spurte sarkastisk: «Har Kate Middleton kun ett par sko?»Kate har nemlig lagt sin elsk på et par nude-farget pumps fra den britiske skokjeden LK Bennett til 185 pund, som hun gladelig bruker igjen og igjen. Hun har hatt de på seg på Epsom Derby, til prins Philips 90 årsdag, til Zara Phillips' bryllup og til et besøk på the Royal Marsden Hospital, ifølge avisen. Se bilder av favorittskoene her!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer