Kate Middleton

Kate er verdens best kledde

Hertuginnen av Cambridge vant nok en gang kåringen.

MED OL-RINGER I ØRENE: Kate Middleton kan kle seg. Hun er kjent for sin klassiske og tidløse stil, og har ingen problemer med å vise seg i samme antrekk gang på gang. Her har hun på seg en kjole fra Roksanda Ilincic, som hun også har brukt tidligere. Foto: All Over Press
MED OL-RINGER I ØRENE: Kate Middleton kan kle seg. Hun er kjent for sin klassiske og tidløse stil, og har ingen problemer med å vise seg i samme antrekk gang på gang. Her har hun på seg en kjole fra Roksanda Ilincic, som hun også har brukt tidligere. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
For tredje år på rad topper hertuginnen av Cambridge den internasjonale «best kledd-listen» for kvinner, laget av det prestisjetunge motemagasinet Vanity Fair (ekstern lenke).

Kate får blant annet ros for at hun fronter britiske designere som Alexander McQueen, Alice Temperley, Jenny Packham og Matthew Williamson, i tillegg til at hun bruker klær fra billigkjeder, skriver Daily Mail (ekstern lenke).

Hele listen vises i septemberutgaven av Vanity Fair, hvor Kate slår kjente motefjes som Jessica Chastain, Léa Seydoux, Diane Kruger og Poppy Delevingne.

Kate var ikke den eneste kongelige som fikk ros. Prins Harry, danske prinsesse Mary og Monacos Charlotte Casiraghi var også på listen.

SLÅENDE VAKKER: Kate tok pusten fra alle gjestene da hun stilte i denne rålekre Jenny Packham-kjolen under en OL-galla i forrige uke. Legg merke til det oppsatte håret og den stilige blonderyggen.  Foto: All Over Press
SLÅENDE VAKKER: Kate tok pusten fra alle gjestene da hun stilte i denne rålekre Jenny Packham-kjolen under en OL-galla i forrige uke. Legg merke til det oppsatte håret og den stilige blonderyggen. Foto: All Over Press Vis mer

Kjolen alle husker

I mai tok Kate pusten fra alle da hun og ektemannen – prins William, deltok på en galla i forbindelse med sommerens OL i London.

Da bar hertuginnen en florlett, sjøgrønn kjole signert designer Jenny Packham, og kom i høyere sko enn vi er vant til å se henne i. Vanity Fair viser også til disse bildene når de nå kroner henne til «verdens best kledde».


Gjenbruksprinsessen

I kjendisverden er det ofte negativt å bli sett med det samme antrekket to ganger, men Kate Middelton er i en klasse for seg selv.

Antrekkene hennes koster riktig nok mye, men hun bruker de ofte.

Hun har blant annet lagt sin elsk på et par nude-fargede pumps fra den britiske skokjeden LK Bennett til 185 pund (cirka 1800 kroner), som hun gladelig bruker igjen og igjen.

Se bilder av favorittskoene her:


«Kate-effekten» er et ord som ofte blir brukt av den britiske pressen. Alt hun har på seg blir en hit. Kate har blant annet gjort brosjen trendy igjen, i tillegg til at alle bruder vil ha en lignende brudekjole med blonder og lange ermer.

Hertuginnen har også brunfargen alle vil ha, og blir ofte omtalt som Kate Middle-tan.

LES OGSÅ: Slik får du den kongelige sveisen

Fikk ikke stilen over natten

Før Kate sa ja til prins William i fjor, viste hun seg ofte i jeans og Uggs, såvel som fotside kjoler og festlig hatter.

Men man blir ikke best kledd over natten.

I denne bildeserien kan du se Kates garderobe under utvikling:


LES OGSÅ: Her shopper hertuginnen av Cambridge

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer