Kate Av Cambridge

Kate gikk for perlepynt

Hertuginnen følger cartwalkens største trender - perler i håret.

TRENDY VRI: En enkel oppsats blir enda mer trendy med noen perler. Vi har sett det på catwalken, og nå også på hertuginnen. Foto: All Over Press
TRENDY VRI: En enkel oppsats blir enda mer trendy med noen perler. Vi har sett det på catwalken, og nå også på hertuginnen. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Det er ingen tvil om at Kate Middleton – eller Catherine, hertuginnen av Cambridge, som hun nå heter – har funnet sin stil. Hun sminker seg selv (også på bryllupsdagen!) og har stort sett alltid den samme looken med markerte øyne, strålende hud, litt frisk farge i kinnene og en nøytral gloss.

Håret henger stort sett løst med myke bølger. Det ser alltid velstelt ut, men aldri overstylet. Hertuginnen liker også halvveis oppsatt hår, og det er jo perfekt for deg med langt hår som likevel ønsker å få håret litt vekk fra ansiktet.

HÅRPYNT: Disse hårspennene fra Glitter kommer med både steiner og peler, kr 49,50 for en pakke med fire.  Foto: Produsenten
HÅRPYNT: Disse hårspennene fra Glitter kommer med både steiner og peler, kr 49,50 for en pakke med fire. Foto: Produsenten Vis mer

Sjelden oppsats

Siden hun har blitt stilsikker og trygg med årene, hender det også at hun prøver noe litt nytt – særlig på hårfronten. Som da hun endelig satte opp håret i anledning en galla i forbindelse med sommerens OL i London.

Det kan vi like!

LES OGSÅ: Slik får du Kates kongelige oppsatsTrendy hårpynt

Og nå har hun altså gjort det igjen. Denne gangen var det et besøk til Kuala Lumpur som fikk Kate til å sette opp håret.

Mens hun sist nøyet seg med småfletter for å pynte opp oppsatsen, gikk hun for en annen vri denne gangen. Den lave toppen fikk små perler i seg, og dermed hopper hertuginnen på en av høstens største hårpynttrender.

LES OGSÅ: Årets beste kjendisfrisyrer

PERLER: Chanel og Nomiki Glynatsis har ganske ulike måter å bruke perler på. Hvilken lar du deg inspirere av? Vi heier på begge! Foto: All Over Press
PERLER: Chanel og Nomiki Glynatsis har ganske ulike måter å bruke perler på. Hvilken lar du deg inspirere av? Vi heier på begge! Foto: All Over Press Vis mer

Fra catwalk til hertuginne

Perlepynt har vi sett hos blant andre Chanel og Nomiki Glynatsis Couture / Fashion Palette, og lookene er enkle å kopiere.

Enten du går for en helt enkel perle i hårstrikken eller spenner med perler og andre steiner, er dette en supertrendy look nå.

(Saken fortsetter under bildet.)


Spenner med individuelle perler på er en flott måte å piffe opp en enkel hårtopp eller hestehale på. Eller du kan stikke dem inn i en av høstens hotteste looker – den rufsete svinekammen.

Større spenner med både perler og steiner er som smykker å regne, så her er det bare å kjøre på for en skikkelig glamorøs look. Passer perfekt til enda en hot høstfrisyre – myke og glamorøse bølger. Eller altså til Kates kongelige oppsats.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer