Kate Moss

Kate gjør comeback

Etter fem års pause blir Kate Moss igjen å se på catwalken under moteuka i London.

Kate gjør comeback
Publisert
Sist oppdatert
Kate Moss er tilbake på catwalken for punkedesigneren Vivienne Westwoods nye visning. Under moteuka i London, som starter 10. febuar vil Kate vise fram Westwoods nye kolleksjon.

Fem års fravær

Supermodellen har ikke satt sine lange bein på catwalken de siste fem årene. Men helt ute av rampelyset kan hun ikke sies å være, både kokainskandaler og det turbulendte forholdet til rockeren Pete Doherty har jevnlig gitt Kate Moss rikelig spalteplass.

Red Label

Også for Vivienne Westwood markerer London Fashion Week et etterlengtet comeback.Den britiske designeren har ikke deltatt på moteuka på ni år. Hun nyter for tiden stor suksess med klesmerket Red Label, og vil vise den nye kolleksjonen for høsten og vinteren 2008-09. - Jeg er tilbake i London fordi klærne mine er ettertraktet. Salget øker, og vi har bestemt oss for at Red Label, som er en verdenssuksess og svært populært i Storbritannia, burde ha sin egen visning.
 • Motemafiaen feiret seg selv

  Nytt fra Stella og Marc

  Også designerne Luella, Stella McCartney og Marc Jacobs, som de siste årene har glimret med sitt fravær under London Fashion Week, har bestemt seg for å vise fram de kommende kolleksjonene under moteuka.
 • Knekk Kate Moss' kleskode
 • Kokain-Kate

  Mange spådde at Croydon-jenta Kate Moss' karriere var knust da tabloidene viste bildet av Kate med neseboret fullt av kokain. Skandalen førte til at hun mistet verdifulle kontrakter med blant annet Chanel, Burberry og H&M.Men veien tilbake til de gullkantede jobbene var kort, og i slutten av 2007 ble hun kåret til moteverdenens mektigste kvinne. Hun har frontet en kolleksjon for Top Shop, og lansert sin egen duft i samarbeid med det franske kosmetikkhuset Coty Beauty.
 • Catwalkens superstjerner
 • Ikke arbeidsledig

  De siste årene hun også jobbet som reklamemodell for undertøysgiganten Agent Provocateur. Også store designere som Calvin Klein, Dior og Stella McCartney har hyret henne til sine kampanjer. Nå blir Supermodellenes liv i bilder blir en del av en utstilling om fashionfotografiets historie.KK.no rapporterer om kommende trender under London Fashion Week. Følg med!

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer