Kate Middleton

Kate har kastet seg på den brede beltetrenden

Gjør som Hertuginnen av Cambridge og finn fram igjen de brede beltene.

TENKER GJENBRUK: Hertuginnen av Cambridge har hentet fram igjen de brede beltene. Se helfigurbilde under. Foto: All Over Press
TENKER GJENBRUK: Hertuginnen av Cambridge har hentet fram igjen de brede beltene. Se helfigurbilde under. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
At britenes Kate (30) er blitt en trendsetter, er det ingen tvil om. Alt hun kler seg i kommer så å si med utsolgtgaranti.

Hun har fått salget av hudfargede strømper til å sette rakettfart. Og Zara-kjolen hun bar dagen etter bryllupet, ble revet ut av butikkhyllene på rekordtid.

Og fra nå av kommer nok omsetningen av brede belter til å ta av også.

SE OGSÅ: Blir dette den neste Kate-kjolen?

LÅNT AV MOR: Den blå Reiss-kjolen har Kate lånt av sin mor Carole Middleton. Foto: All Over Press
LÅNT AV MOR: Den blå Reiss-kjolen har Kate lånt av sin mor Carole Middleton. Foto: All Over Press Vis mer

Svart belte i stil

I flere sesonger på rad har de smale beltene dominert. Fra flettebelter til lissetynne taukreasjoner.

KK.no meldte i høst at de brede beltene var tilbake - og nå når Hertuginnen av Cambridge har vist seg offentlig med et, vil det trolig ikke ta lang tid før «Kate-effekten» slår til igjen.

På et besøk til The Treehouse barnehospits i Ipswich tidligere denne uken bar hun en lavendelblå Reiss-kjole med et bredt svart belte i livet.

(Artikkelen fortsetter under.)


Gjenbruksprinsessen

Kate har fått mye skryt for sin evne til å mikse eksklusive designerplagg med klær fra rimelige kleskjeder. Og hun er også flink til å tenke gjenbruk.

Ikke bare har hun hentet fram de brede beltene igjen, men Reiss-kjolen fra 2008 har hun lånt av sin mor Carole Middleton, melder Dailymail.co.uk.

SMYKKER LIVET: (F.v) Jessica Chastina, Zoe Saldana og Michelle Pfeiffer liker de brede beltene.  Foto: All Over Press
SMYKKER LIVET: (F.v) Jessica Chastina, Zoe Saldana og Michelle Pfeiffer liker de brede beltene. Foto: All Over Press Vis mer

Slik bruker du de brede beltene

Etter flere sesonger med superslimme belter føles det kanskje rart å gå tilbake til de tjukke beltene.

Et bredt belte viser mer igjen enn et smalt. Noe som jo er en fordel hvis du skal bruke grovere plagg – for eksempel en lang strikkecardigan. Du kan også bruke et kraftig belte til å piffe opp helt enkel kjole, som skuespiller Michelle Pfeiffers (se bilde under).

(Artikkelen fortsetter under.)


Et bredt belte kan dessuten være en fin måte å takle mismatchingtrenden på. Gjør for eksempel som Zoe Saldana, kjent fra storfilmen Avatar, og kombiner et bredt, stripete belte med blomstermotiv.

Foretrekker du en mykere overgang, kan du gjøre som Barnepiken-skuespiller Jessica Chastain og velge et belte i samme farge som kjolen. Da vil ikke beltet bli like framtredende.


Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer