BLONDEKJOLE: Den hvite blondekjolen er er sikker vinner i sommer. Kate Middleton har kastet seg på trenden, og bare se så fin hun ser ut! Foto: All Over Press og produsentene
BLONDEKJOLE: Den hvite blondekjolen er er sikker vinner i sommer. Kate Middleton har kastet seg på trenden, og bare se så fin hun ser ut! Foto: All Over Press og produsentene Vis mer

Kate Middleton

Kate kaster seg på sommertrenden

Hertuginnen går for en feminin og elegant stil med hvite blonder.

Publisert

Kjendisene har for lengst lagt sin elsk på de feminine blondene, og tidligere har vi sett at blant annet plaggene fra Burberrys catwalkkolleksjon har vært veldig populære.

Kate Middleton er kjent for sin klassiske og alltid elegante stil, og selv om hun ikke er først ute med det siste, er hertuginnen alltid med på notene.

LES OGSÅ: Kate med smykke til 200 kroner

Nydelig i hvitt

- Hvite blondekjoler er en trend som kommer tilbake hver eneste sommer. Etter at Pia Tjelta designet sin variant av blondekjolen for ByTimo, virker det som om de hvite kjolene har eksplodert, alle vil ha sin egen variant, sier KKs moteredaktør, Silje Pedersen.

Kates kjole er fra det australske merket Zimmermann, og kjolen er allerede utsolgt i de fleste størrelser verden over.

- Zimmermann er kjent for sine superfine sommerkjoler og denne sitter som et skudd på Middleton. Stilen er romantisk, feminin og klassisk, sier Pedersen.

AUSTRALSK DESIGN: Den hvit sommerkjolen er fra det australske merket Zimmermann og er allerede utsolgt over store deler av verden. Foto: All Over Press
AUSTRALSK DESIGN: Den hvit sommerkjolen er fra det australske merket Zimmermann og er allerede utsolgt over store deler av verden. Foto: All Over Press Vis mer

LES OGSÅ: Årets sprøeste festivaltrend

Kjøpetips og stylingråd

- En blondekjole kan du style på utallige måter. Gå gjerne for kilehæl og enkle smykker for en sommerlig look som Middleton. Med skinnjakke og et par tøffe ankelboots blir stilen rocka og kul, tipser Pedersen.

Hvite blondekjoler i ulike prisklasser finner du i bildekarusellen under:

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer