Kate Middleton

Kate Middelton valgte smykke fra Zara

- Kult at kongelige og kjendiser tyr til billigkjedene, sier stylisten.

KATE MIDDLETON: Hertuginnen kom i en hvit gallakjole og statementsmykke fra Zara. Foto: All Over Press
KATE MIDDLETON: Hertuginnen kom i en hvit gallakjole og statementsmykke fra Zara. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Hertuginnen av Cambridge - Kate Middleton, deltok på den britiske premieren av «Mandela: Long Walk to Freedom» på Odeon kino i Leicester Square, London med sin ektemann - prins William, i forrige uke.

LES OGSÅ: Her shopper Kate

KATE MIDDLETON: Hertuginnen hadde på seg kjole fra Roland Mouret og smykke fra Zara. Foto: All Over Press
KATE MIDDLETON: Hertuginnen hadde på seg kjole fra Roland Mouret og smykke fra Zara. Foto: All Over Press Vis mer

Statementsmykke til 200 kr


Middleton hadde på seg en nydelig, kremhvit designerkjole med lange ermer fra eksklusive Roland Mouret, men for å pynte opp antrekket, hadde hun valgt et glitrende statementsmykke fra budsjettkjeden Zara.

- Det er kult at kongelige og andre kjendiser tyr til billigkjedene, det viser at de har beina godt plantet på jorda, sier KKs stylist og moteekspert Nadine Monroe.

De fleste av oss blir glade når vi ser stilikonene våre i ting vi faktisk har råd til selv. Og det er alltid fint med en påminnelse om at ting slett ikke trenger å koste en formue for å se fint ut – alt handler om hvordan du styler det.

- Det å være kreativ i klesveien handler om å kunne få billige klær og smykker til å se dyre ut. Også er det alltid fint å blande dyrt og billig, sier Monroe.

Utsolgt

Statementsmykket Kate hadde på seg, er allerede utsolgt. «Kate-effekten» er et ord som ofte blir brukt av den britiske pressen. Alt hun har på seg blir en hit. Hun har blant annet gjort brosjen trendy igjen, i tillegg til at alle bruder vil ha en lignende brudekjole med blonder og lange ermer.

Lignende kjøpetips i samme prisklasse:


LES OGSÅ: Kate er verdens best kledde

Gjenbruksprinsessen

I kjendisverden er det ofte negativt å bli sett med det samme antrekket to ganger, men Kate Middelton er i en klasse for seg selv.

Antrekkene hennes koster riktig nok mye, men hun bruker dem ofte.

Hun har blant annet lagt sin elsk på et par nudefargede pumps fra den britiske skokjeden LK Bennett til 185 pund (cirka 1800 kroner), som hun gladelig bruker igjen og igjen.

Se bilder av favorittskoene her:


LES OGSÅ: Mette-Marits beste moteøyeblikk

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer