Kate Middleton

Kate Middleton (33) bar smykker verdt over 50.000 kroner

Les alt om dåpsantrekket - kjolen, smykkene og skoene.

VELKLEDD: Hertuginne Catherine hadde fått laget et nytt Alexander McQueen-antrekk til datterens dåp sist helg. Den elegante kåpekjolen var kombinert med en asymmetrisk hatt fra Jane Taylor, diamantsmykker fra Mappin & Webb og beige lakkpumps – en fast følgesvenn for Kate.  Foto: NTBscanpix
VELKLEDD: Hertuginne Catherine hadde fått laget et nytt Alexander McQueen-antrekk til datterens dåp sist helg. Den elegante kåpekjolen var kombinert med en asymmetrisk hatt fra Jane Taylor, diamantsmykker fra Mappin & Webb og beige lakkpumps – en fast følgesvenn for Kate. Foto: NTBscanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KK.NO: Søndag døpte hertuginne Kate (33) og prins William (33) sin datter prinsesse Charlotte (2 mnd), under en privat seremoni i St. Mary Magdalene Church i Sandringham.

Dåpsbarnet var kledd i den samme blondekjolen som broren prins George (snart 2) bar under sin dåp i 2013.

Den er en kopi av kjolen dronning Victoria fikk laget til sin første datter i 1841. Originalkjolen havnet på museum i 2004, etter å ha blitt brukt i over 60 barnedåper i løpet av 170 år.

VÅKENT BLIKK: Lille prinsesse Charlotte tittet opp fra vognen etter dåpen. 
 Foto: Splash News
VÅKENT BLIKK: Lille prinsesse Charlotte tittet opp fra vognen etter dåpen. Foto: Splash News Vis mer

LES OGSÅ: Ser du hva Mette-Marit har i ørene?

Bruke brudekjoledesigner igjen

Kate stilte i motsetning til datteren et flunkende nytt antrekk signert Sarah Burton for Alexander McQueen, som også sto bak brudekjolen hennes.

Den elfenbeinsfargede kåpekjolen, som er spesialsydd til Kate, har antagelig en prislapp på minst 50.000 kroner, da lignende kåpekjoler fra kolleksjonen koster fra 30.000 og oppover. 

Kjolen var kombinert med beige lakkpumps og en blomsterdekorert hatt fra modisten Jane Taylor. Sistnevnte hatter koster mellom 3000 og 11.000 kroner. 

I ørene og halsen glitret diamanter fra juveleren Mappin & Webb. Smykkene i hvitt gull tilhører «Empress»-kolleksjonen og det er første gang Kate bærer settet med øredobber og halskjede.

LES OGSÅ: 5 stiltriks du kan lære av Kate Middleton

Øredobbene er til salgs på merkets nettside for 15 500 kroner, mens kjedet koster 31 500 kroner. Går det som det pleier, er smykkene utsolgt om ikke lenge – tross den relativt stive prislappen. 

VAKKER I HVITT: Hertuginne Kate var kledd i kremgult da hun døpte sønnen for to år siden. Til prinsesse Charlottes dåp hadde hun fått sydd en elfenbeinsfarget kåpekjole fra sin favorittdesigner Sarah Burton.  Foto: Ap
VAKKER I HVITT: Hertuginne Kate var kledd i kremgult da hun døpte sønnen for to år siden. Til prinsesse Charlottes dåp hadde hun fått sydd en elfenbeinsfarget kåpekjole fra sin favorittdesigner Sarah Burton. Foto: Ap Vis mer

Alt i alt koster antagelig antrekket til hertuginnen godt over 100.000 kroner. 

Skjønn familie

Kate var tydelig stolt da hun kom gående til kirken med sin lille familie. Prins William gikk hånd i hånd med sønnen George, mens Kate trillet dåpsbarnet i en vintage barnevogn fra Millson. 

Charlotte er langt fra det første kongelige barnet som sover søtt i den retro vognen.

TRE PÅ RAD: Den lille familien ankom i samlet flokk til St. Mary Magdalene Church. Prins William var kledd i mørkeblå dress og sønnen George et retro barneantrekk med røde shorts og brodert skjorte. Mamma Kate trillet vintagevognen, som tidligere har huset Williams onkler. Foto: Splash News
TRE PÅ RAD: Den lille familien ankom i samlet flokk til St. Mary Magdalene Church. Prins William var kledd i mørkeblå dress og sønnen George et retro barneantrekk med røde shorts og brodert skjorte. Mamma Kate trillet vintagevognen, som tidligere har huset Williams onkler. Foto: Splash News Vis mer

Dronning Elizabeth trillet i sin tid sønnene prins Edward og prins Andrew i den samme fornemme firehjulingen.

 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer